Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 15 november 2013

Dags för maskerad...

Nu har vi fått hålla oss hemmavid husbilen flera dagar på grund av Fiestan i Benidorm då dom smäller av en massa smällare. Alonso avskyr det, han blir så rädd så han bara skakar. I onsdags var sista dagen för fiestan. Men inte nog med det, dagen efter, igår var det den stora maskeraddagen. Flera från campingen gick riktigt festklädda ner till stan.


Vi ville ju inte vara sämre utan även vi begav oss ner till de centrala delarna, dock utan någon förklädnad.

Vi hade bestämt att vi skulle gå ner till Union Jack och ta en öl, det är en bra pub om man vill ha koll på folk. Den här lättklädda killen satt vid bordet bredvid, som tur var hade han ett förkläde som dolde dom ädlaste delarna och han satt som tur var även på någon form av plastpåse. Till sällskap hade han ett helt gäng "ryska" militärkillar.


Det blev lite stökigt när ett gäng storvuxna kvinnliga poliser kom förbi och tyckte att killarna hade för många "enheter" på bordet och tog sina batonger och försökte konfiskera dom ädla dryckerna men det misslyckades och killarna fick behålla sina drycker.


Vi tänkte därefter gå ner längre ner i centrum men vi kom inte långt förrän dom började "panga" och Alonso blev livrädd. Då är det tur att han har en sån snäll kompis som Nils.


Han lånade gladeligen ut sin vagn så Alonso kunde få lite lugn och ro på väg hem. Gud va skönt med kompisar.


Det här är en annan liten kompis som Alonso och Nils har till granne. Det är en lite äldre tjej som för det mesta ligger i solstolen, hon är lös men går inte från tomten. Tänk om Alonso kunde hålla sig så lugn, honom får man "stängsla" in men ok han är ju mycket yngre.


Ha det bra alla tills vi hörs igen, just nu har vi lite sämre väder regn, blåst och ganska svalt.

2 kommentarer:

  1. Mycket pangande vid fiestor. Skönt att han Alonso fick en lugn hemfärd. Ha dé fortsatt bra! Elisabeth

    SvaraRadera
  2. Alonso har vår medkänsla, det är inget som kan lugna skotträdda vovar är vår erfarehet, vår Shitzu bar otröstlig kring nyår under samtliga sina 12 levnadsår. Hoppas han snart får lugnt omkring sig!

    SvaraRadera