Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 21 november 2013

El Raco verkar populärt bland svenskar i år.....

I år verkar camping El Raco vara populärt bland svenskar, just nu är vi 9 svenska husbilar här och det är ju kul. Förra året var det inte lika många.5 kommentarer:

 1. Vi står inte på camping, men väl ställplats och jag tror att vi är lika många svenska bilar här. Ha dé bra! Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja när man läst många bloggar så verkar det som att det är väldigt många svenskar som övervintrar söderut både på campingar och ställplatser. Ha det fortsatt bra ni också!

   Radera
 2. Det såg mycket trevligare ut än på Camping Almafra, som vi bodde på sommaren 2011. Den var under all kritik. Dit åker vi aldrig mer. Kram och njut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Almafra är ingen höjdare. Ha det bra hemma i Sverige ni också.

   Radera
  2. Almafra har ingen själ längre, ändå är det en Camping check camping, men dom släpper bara till dom minsta platserna om man bet med campingcheckar.

   Radera