Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 16 maj 2010

Racet avgjort i Monaco

Red Bull kom 1:a och 2:a i dagens race i Monaco, Webber 1:a och Vettel 2:a. Det blev många som bröt tävlingen. Grannar med oss på campingen låg tre killar som också hade en Concorde. Dom arbetade för Red Bullteamet så jag kan tänka mig att dom festar ihop med resten av gänget idag.

Här kommer lite fler bilder från Monaco.

Vid sidan av start- och målrakan är en perfekt plats för att parkera vespan. Här har Anders precis parkerat vår.
Den här bilden är tagen i stan ovanför hamnen. Man ser båtarna i bakgrunden.
Husen ligger tätt på terasser.Här är en film från vespafärden på banan nere i hamnen.

2 kommentarer:

 1. The Hokanson's21 maj 2010 07:27

  Vilken underbar bloggsida ni har! Lisa och jag besökte Monte Carlo i augusti förra året och kommer ihåg en del av era fina bilder. Vår Dawn Princess ankrade i Monte Carlo hamn. Det ser ut som der är sommar i Europa nu.

  SvaraRadera
 2. Hej Stigge!
  Ja nu har vi äntligen även fått varmt i Frankrike. Soligt har vi haft tidigare men det har varit ovanligt svalt. Det måste ha varit häftigt och kryssa med den fina båten och få besöka så många exotiska platser.

  Kram från Anders och Birgitta

  SvaraRadera