Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 2 februari 2011

Väntar på att få se nya F1-bilarna

Nu är husse och Alonso nyfikna på att se alla nya F1-bilar inför den här säsongen, Alonso är så nyfiken så han klättrar nästan in i skärmen. Ännu har inte alla stall visat sina bilar, husse och Alonso får vänta ett tag till, till dess får dom hålla tillgodo med förra årets bil som skrivbordsunderlägg. Nu önskar vi att vi hade varit i Valencia för där håller en hel del team på att testa sina bilar den här veckan. Men, men vi får tålmodigt vara hemma ett tag till.

Igår och idag har det töat rejält, enligt prognoserna ska det vara plusgrader t o m tisdag nästa vecka. Hoppas att den mesta snön har försvunnit då. Vi är jättesugna på att åka ut med husbilen men då måste det vara lite bättre väglag och Alonso måste bli lite bättre på att göra sina "behov" där han ska göra dom. Än så länge är han inte rumsren. Jag läste på nätet att det tydligen är svårare att få mindre hundraser att bli rumsrena, vad nu det kan bero på. Men det är väl bara att traggla på med "snabba ryck på med kläderna" och "snabba ryck fram med trasan på golven". Tvättmaskinen får göra det tunga jobbet med trasmattorna även om vi har tagit bort dom flesta för tillfället.

Igår la Anders in strömming i ättika. Sonen hade fått en rejäl dos med strömming av en kompis, det fick han även förra vintern. Sonen var smart och gjorde upp om att vi skulle få hälften om vi åtog oss jobbet med att laga i ordning det. Det tackade vi inte nej till. Idag tog vi en första smakbit och det var jättegott på en hård macka. Det finns tydligen gott om strömming i vattnen kring vår ö även i år.

4 kommentarer:

 1. före 6 månaders ålder får ni inte räkna med att han är helt rumsren,,,,men ring mej om du funderar
  kissar han ofta kan det ju bero på att han fått en urinvägsinfektion

  SvaraRadera
 2. Det är som att ha ett litet barn förstår jag.
  Svar på din fråga om sommarstället: ja det är i Torrox Costa och det går att stå där, när polisen körde bort oss så var det nog för att de skulle städa stranden och en stor kontainer för skräp ställdes dit. Vi har åkt upp till gatan vi stog på tidigare, känns lugnare just nu.

  SvaraRadera
 3. Det verkar som Anders fått sig en riktig rallytitt-kompis.Jag förstorade upp bilden och han (den lille) ser väldigt intresserad ut!

  SvaraRadera
 4. Han är verkligen för söt er Alonso!! Coolt namn också! :-))
  Ja jag längtar också ut och testa husbilen!! Längtar till våren nåt otroligt!!

  SvaraRadera