Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 16 maj 2010

Bilder från camping och film från banan

Den här fina utsikten tog vi bild på från campingen. Campingen ligger högt upp på en platå. Men det finns trappor som man kan gå för att komma ner till centrum. Det är 300 trappsteg, men har man gått där några gånger fram och tillbaks så känns det lättare för varje gång.

Här var vår plats.

Damen till höger är madamen som sköter campingen. Här pratar hon med paret som hade katternas skräck. I trädet har madamens katt tagit skydd. När jag var ute och gick med vår ena katt en dag, kom paret och hade sin hund lös. Hunden blev tokig när han såg vår katt och mannen fick kasta sig ner på marken för att fånga hunden, på köpet fick han skrapsår på knäna. Det tycker jag var rätt åt honom när han var så dum att han hade hunden lös.

Beskedligare var dessa två getter som gick på promenad om dagarna igenom campingen. Dom gick efter sin husse som hundar och brydde sig inte om vare sig hundar eller katter.


Det är fortfarande trögt att ladda upp filmsnuttar så jag har bara lagt ut en filmsnutt från när vi åker vespa på banan i Monaco. Vi åker här igenom tunneln. Flera bilder och filmsnuttar kommer senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar