Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 2 augusti 2010

Intensiv och spännande söndag

Det blev ett spännande Formel-1 lopp i Ungern. När saftycaren var ute på banan så körde en massa bilar in i depån. Det blev då kaos och två bilar krockade i depån, Rosberg tappade ett hjul efter att han hade fått nya däck. Vettel fick en straffrunda i depån efter att han klantat till det när det blev grönflagg. Till slut vann Webber, Alonso kom tvåa och Vettel surade på bronspallen.

Finalen i lag-VM blev uppskjuten till söndagen på grund av regn. Som tur var eftersände dom racet kl 20.00 på kanal 24, tur var det annars hade det krockat med Formel1.

Efter Formel1-racet kändes det skönt med en skogspromenad. Vi gick vår trollstig som vi vandrat på i 43 år nu, tänk vad tiden går. Anders och jag var bara 19 och 21 år när vi köpte vår tomt som vi nu bor på. Det är den här stigen som vår lilla rymmare också tar.


På andra sidan skogen kommer man till stora fält/åkrar. Här finns det fina jaktmarker för katter.

Efter promenaden var det tv,n som gällde igen. Även speedwayen blev spännande. Antingen körde svenskarna kanon och fick 3 poäng eller också körde dom verkligen kass och nollade. Antonio Lindbäck gjorde ena riktiga rökare och även Andreas Jonsson gjorde detsamma. Svenskarna fick kriga rejält för sin bronsplats, Polen fick guld och Danmark silver.
Inte att förglömma är Emmas silver som var kanon, man fick zappa rejält mellan kanalerna ett tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar