Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 15 maj 2010

Bilder från Monaco

Idag på morgonen åkte vi ifrån camping St Michel i Menton. Vi har varit där i 10 dagar och har nästan varit inne i Monaco varje dag med vespan så nu är vi mätta på det för i år. Själva tävlingarna ser vi nu bättre på tv. Vädret har varit så där, omväxlande sol och regn och svalt. Som tur var har vi sluppit regn när vi åkt vespan.

Här är ett litet axplock från besöken i Monaco. På våra promenader vid banan mötte vi en hel del förare och andra kända personer. Naturligtvis mötte vi även en och annan långbent brutta, men dom fick inte Anders plåta. Vi har också filmat när vi åkte vespan på banan men nu är uppkopplingen så långsam så jag återkommer med filmer och mer fina bilder över Monaco.

Här är Flavio Briatorie på väg med Bernie Eccelstone till Bernie,s motorhome.

Det här är Trulli.

Här kommer Buemi på väg ner från Red Bulls Motorhome.

Här trängs Kobayashi.

Vi stötte på Marcus Ericsson som kör GP2. Vi fick till och med ett litet snack med honom.

Här kommer litet smakprov på båtarna i Monaco. Den lilla hamnen i Fontvieille är en favorit. Där ligger en hel del maffiga båtar, kanske lite minde än de som ligger i stora hamnen i Monte Carlo. Hamnen ligger insprängd vid en hög klippvägg.

I stora hamnen låg denna lite spektakulära båten.

Där låg också denna baddare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar