Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 13 april 2011

Nu är man riktigt avundsjuk

Våren är riktigt på gång nu, nästan all snö är borta. Alonso har lite svårt att hitta platser att göra sina stora behov på för han är van att göra dom på snö, han har ju nästan inte upplevt något annat underlag, men han vänjer sig snabbt. Ytterligare vårblommor har visat sig. På vår dagliga promenad häromdagen såg vi en massa blåsippor, nu de sista dagarna när det varit lite sämre väder har dom dragit ihop sig och vilar lite tills solen tittar fram igen.

Sonen och hans familj börjar nu att packa sin husbil, på fredag drar dom iväg till Italien för att barnbarnet ska träna Supermotard. Gissa om vi är avundsjuka, vi vill så gärna åka med. Men vad gör man när det saknas ett pass för vårt lilla troll, vi måste vänta tills tidigast i juni när han kan få sittt pass förhoppningsvis. Det här klippet hittade jag på Youtube, det är dock inte barnbarnet som åker.Idag är det lite trist väder, grått och lite rått. I eftermiddag ska vi åka till Ikea och se om vi kan hitta något lämpligt att ha som överdrag till sofforna i husbilen, det blir annars ganska smutsigt när både katten och hunden har varit ute och kommer in. Som tur är har vi utomhusduschen att ta till om dom är allt för smutsiga.

5 kommentarer:

 1. Tips; vi hittade 'offwhite' fleece filtar utan fransar som ligger dubbla på varje soffa, chans till att vända ett par gånger, behöver då ej tvättas såå ofta!
  Trist o missa Italien racet ;-[

  SvaraRadera
 2. Ååååhhh! Vilken underbar bild på blåsipporna!

  Förstår att ni är avundsjuka - men snart är det juni :-)

  SvaraRadera
 3. Måste erkänna att jag inte tagit fotot på blåsipporna själv.

  SvaraRadera
 4. Inger och Ingemar14 april 2011 20:48

  Vacker bild på blåsipporna oavsett om du tagit den själv eller inte. Blåsippor har vi aldrig sett söderut i något annat land, men när vi åkte hem idag var backarna på vissa håll fulla av både blå- och rödsippor. Så vackert!

  SvaraRadera
 5. Håller med - jättefin bild på blåsipporna, spelar ingen roll vem som tagit det.
  Förstår att ni gärna velat åka med, men det går fort, snart är det juni :))

  SvaraRadera