Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 7 april 2011

Storm idag

Idag blåste det upp en ordentlig storm på eftermiddagen. Valpkursen blev inställd på grund av stormvarning, inte utan att man blev lite besviken, kom senare underfund med att det var ett klokt beslut när det började att vina ordentligt runt husknuten. Vi blev utan ström en längre tid, det var ovanligt, strömlöst var det längesen vi var. Som tur är har vi ännu inte fått något träd över oss, håller tummarna.
Något som är lite, eller ganska mycket, frustrerande är att Alonso ska ta fatt varenda liten sak som flyger iväg i luften, ni kan tänka er att det är ett antal löv och smågrenar som är otroligt lockande nu i stormen. När han kommer hem efter promenad är han ordentligt trött, vi försöker att lära honom att inte jaga allt men det är inte lätt.

Igår hade Alonso bemärkelsedag, han blev 6 månader. Tänk att vi har fått varit hans matte och husse i nästan 4 månader. Det märks att han nu blivit lite äldre, är nästan rumsren, kissmisstagen blir allt färre. Till bemärkelsedagen hade vi skickat efter lite saker, bland annat en cykelkorg, en aktivitetsleksak och en regnväst. Gissa om det blev cirkus när han skulle pröva cykelkorgen men till slut gick det med lite godis. Den kommer att bli fin på våra cykelturer, den passade precis hans storlek. Aktivitetsleksaken bestod av en rund träskiva där man kunde gömma godis, den tyckte han var kul, regnkappan var däremot inte så rolig.

Nu väntar vi på bättre väder för att se om vi eventuellt kan ge oss ut på en liten tur med husbilen i helgen.

6 kommentarer:

 1. vilken fräck o smart cykelkorg, där sitter han ju perfekt!
  Ja, det blev en aningens blåsigt idag även här i Skåne. frammot 11tiden ven det bra runt skolan och lunchrasten var rejält blåsig!

  SvaraRadera
 2. Rätt, man ska vara rädd om vovven Alonso. Blåsten tar i igen i Skåne, liknar mer höst än vår ;-]

  SvaraRadera
 3. Vad söt han var där i korgen!
  Här har det också blåst rätt bra!
  Vi får dock vänta lite till på att åka iväg, en vecka precis närmare bestämt men sen...

  SvaraRadera
 4. Grattis till Alonso och puss på nosen i efterskott
  en jätte bra cykelkorg,,,skulle något hända så sitter han säkert!!!!
  ni är så duktiga både när det gäller valpkurs och att ni köpt en aktiverings platta :)

  SvaraRadera
 5. Vad stor han har blivit den lille grabben :-)
  Grattis i efterskott!

  SvaraRadera
 6. Ett stort grattis i efterskott till Alonso, som har fyllt år! Tänk att han dessutom har blivit skolmogen!

  SvaraRadera