Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 18 april 2011

Som hund och katt

I helgen har det varit riktigt sommarväder. Lördagen gick åt till att städa ur husbilen ytterligare en gång efter vår långresa i höst/vinter.

Torsdagens valpkurs blev inställd för lärarens ena hund höll på och föda valpar. Eftersom vi ska åka bort i Påsk missar jag nästa kurs, jag fick då istället en privatlektion på söndagen. Innan jag åkte till Norrtälje såg vi på Kinas Grand Prix, Alonso satt naturligtvis i soffan och följde sin namne. Hamilton vann racet och bröt därmed Vettels segersvit. Ferrari kom på sjätte och sjunde plats. Massa kom den här gången före Fernando Alonso.

Vår lilla kisse blir mer och mer cool i kontakten med Alonso. Alonso försöker få fart på henne men det lyckas nästan aldrig. Han har i alla fall lärt sig kattspråket. När lilla "Grålle" slår med sina tassar gör Alonso likadant, enda skillnaden är att han inte vågar nudda henne.Vi håller nu på och packar husbilen för att resa ut i Påsk. Vi har inte riktigt bestämt vart vi ska åka, antingen blir det Öland eller Västkusten, det beror på var det är finast väder.

Ikväll har vi fått meddelande om att sonen och hans familj har kommit fram till den första motorbanan som dom ska träna på, den ligger i en ort som heter Ottobiano, söder om Milano. Banan är upplyst på kvällen och har öppet till kl. 22.00

6 kommentarer:

 1. åhhhh, vad söta de är när de busar i soffan! Sitter med ett stort leende nu...
  Hoppas ni får en härlig påsktur med husbilen, vi åker imorgon fm uppåt Värmland, Grums, karlstad och Arvika är det som är målen denna gång..hälsa på de stora barnen (Per´s) samt släkten i övrigt!

  SvaraRadera
 2. Vilken kul filmsnutt! Han har verkligen respekt för kattens klor. Ha,ha.
  Vi önskar en Glad-Påsk och en fin husbilstur. Själva skall vi vara i västervik med barn och barnbarn. Kram

  SvaraRadera
 3. Jag får titta på filmen sen - just nu har jag ett alltför segt internet...
  Hoppas ni får det skönt vart ni än rullar :-)

  SvaraRadera
 4. Härlig video. Alonso är verkligen gullig/charmig. Vi stannar hemma, men snart blir det vår tur också. Ha en riktigt skön helg.

  SvaraRadera
 5. En riktigt GLAD PÅSK önskar jag er allihop

  SvaraRadera
 6. Hahaha! han har ju apat efter kattbeteendet ju :-D

  SvaraRadera