Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 29 april 2011

Icke välkomna gäster

Nu har vi fått stora problem med oinbjudna gäster. Den mest besvärliga gästen är en svanslös katt. Han har hittat vår kattlucka och smyger in om natten och äter upp vår lilla kisses mat på köksbänken, det är verkligen inte kul. När han kommer in blir Alonso som tokig och springer runt på övervåningen, dessvärre är han inte så smart att han går ner och skrämmer bort Pelle Svanslös. Vi vet inte om det är en vildkatt eller om han bor på vårt område, måste försöka ta reda på det, det vi vet är i alla fall att han är riktigt välgödd. Vi ska försöka göra en mindre ingång till kattluckan eftersom vår kisse är betydligt mindre än inkräktaren, få se om det hjälper. Bilden nedan har jag hittat på nätet.

Den andra ovälkomna gästen är listiga räven, han har dessbättre ännu inte hittat in till oss, han håller sig till trädgården. Jag tycker det är lite oroligt med honom på tomten med tanke på risken för dvärgbandmask, men vi får se till att avmaska våra små gullisar med jämna mellanrum.

Senaste nytt från motardgänget är att dom är i Sverige, på väg till ett träningsläger över helgen i Örebro. Motorcyklarna har än så länge gått utan missöden.

Nej nu har jag inte tid att blogga längre, måste titta på det engelska bröllopet. Ha det bra!

5 kommentarer:

 1. Otrevligt sådana gäster, det vilda kan ibland komma lite för nära. Det var däremot trevligt att se Engelska bröllopsparet o gästerna i sina fantasifulla hattar!

  SvaraRadera
 2. Kan ni inte regla luckan nattetid och ha Grålle inne? Hoppas att det hjälper med att minska luckan...

  SvaraRadera
 3. Att räven var listig det vet vi, men att katter var lika listiga och tuffa! det gäller att ta mod till sig att smyga in i ett främmande hus där det dessutom finns en hund. Det är nog den goda maten som lockar en kurrig mage. Spännande fortsatt läsning hoppas vi.

  SvaraRadera
 4. Matts Torebring29 april 2011 19:55

  Oj, oj, jag tycker så synd om Alonso som inte kan göra sitt jobb och hålla vakt fullt ut över Husse & Matte

  SvaraRadera
 5. Kanske därför han ser välgödd ut....han äter från andras fat :-) Ingen dum idé med mindre kattlucka.

  SvaraRadera