Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 8 januari 2013

Afrikavärme

Det är helt otroligt vilket fint väder vi haft i december och nu i januari. Strålande sol från en klarblå himmel. Det är svala nätter och morgnar men så fort solen kommer upp så blir det varmt, folk går i shorts och linne eller bar överkropp, om man är man förstås. Vi har hört hemifrån att väderförståsigpåarna säger att det är Afrikavärme som har kommit upp till Spanien. Vi  kunde inte drömma om att det skulle vara sånt här väder i december och januari. Det härliga är också att vi inte haft någon blåst, så gott som vindstilla.


Det som är synd är att vi inte är riktigt krya ännu, Anders har börjat få tillbaks sina krafter men jag har fortfarande en tråkig host och känner mig matt. Nu längtar vi verkligen ner till playan, vi har inte varit där på flera veckor.

6 kommentarer:

 1. Javisst, det liknar fjolårets rekord (torrast varmast på 70 år) denna övervintring, vindstilla o uteblivet regn! Härligt ni fick vara med om en såda övervintring!

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att ni inte mår så bra. Hoppas ni kryar på er. Det hostas runt omkring oss och vi håller tummarna att vi inte blir smittade. Visst har vi ett härligt väder. Tänk att ha över 20 grader om dagarna.

  SvaraRadera
 3. Det är ju tråkigt att ni inte kryat på er ännu, men hellre lite dålig när det är varmt och skönt. Här hemma har det regnat hos oss och snöat i Stockholmstrakten. Så bara njut av det ni har nu och där. Det kan inte bli bättre. Klart vi håller tummarna att ni blir friska snart så ni får gå ner till stranden. Ha det så gott! 3 M

  SvaraRadera
 4. Tack för alla krya på er! Det går åt rätt håll även om det går långsamt. Kram till alla läsare.

  SvaraRadera
 5. Härligt med sådan värme! Vi försöker ställa om nu från 30 graders fuktig asiatisk värme till 0-gradig svensk kyla... Krya på er!

  SvaraRadera
 6. Krya på er hälsningar, jag dras fortfaranade med min!
  Kram

  SvaraRadera