Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 28 januari 2013

En blåsig morgon men sen, en underbar dag...

Dagen började ganska blåsigt men sen blev det kanonväder. Efter att ha ätit lunch på "terassen" blev det vila i solstolarna.


Efter ett tag blev det ganska svettigt i solen, blev då sugen på ett bad, gick förbi Maggan och hörde om hon ville hänga med till inomhuspoolen och det nappade hon på.


Det var så himla skönt att kliva ner i den temperarade inomhuspoolen, gubbarna ville dessvärre inte bada. Vi simmade några vändor innan vi klev upp ur poolen.


Det är en imponerande inomhuspool dom har på campingen, riktigt rejäla mått.


Utanför poolen höll boulegänget till som vanligt.


Efter badet tyckte vi att vi skulle hitta på något och eftersom det var så fint väder cyklade vi ner till playa Levante, men fy sjutton där var det riktigt blåsväder så det inbjöd inte ens till att ta en Pint utan vi cyklade hem och fortsatte att njuta i det fina vädret på camping El raco.

Det verkar som det fina vädret ska hålla i sig så det blir kanske fler simturer innan vi åker härifrån.

11 kommentarer:

 1. Det ser verkligen ut som ni har det riktigt skönt. Bara litet uns avundsjuk. Men idag är det töväder och inte halt ute, skönt det också. Njut! 3 !

  SvaraRadera
 2. Vad härligt med tillgång till tempererad pol. Ni ser verkligen ut att ha det gott.

  SvaraRadera
 3. Ni verkar ha det väldigt skönt i solen och i bassängen.
  Själva åker vi nu över till Marocko på nya äventyr.
  Fortsätt och njut, våren kommer inte till Sverige än på ett tag. :)

  SvaraRadera
 4. Ja, nu håller vi tummarna att vädret håller i sig. Det ser fantastiskt skönt ut att plaska omkring i poolen. Där missade Anders något!

  SvaraRadera
 5. Vi ser att ni har det underbart. Kram.

  SvaraRadera
 6. misunner dere kitt den innomhus polen her på orange grove har vi pol utomhus men den e for kald for at andvenda nu

  SvaraRadera
 7. Mer och mer talar för just El Raco för vår del när vi anländer senast i mitten av oktober, även om vi är lite småsugna på ställplatsen Orange Grove där Frank och Globetrotterna står. Er swimmingpool lockar onekligen och i tillägg även campingens stora tomter och närheten in till Benidorm.
  Beslutsångesten kommer nog kanske att hålla i sig ända fram till ankomst...

  SvaraRadera
  Svar
  1. En stor nackdel med Orange grove är det dåliga läget, väldigt offside, ytterligare en nackdel är att platsen ligger väldigt utsatt när det blåser, annars verkar det ju trevligt. Obs detta är bara våra personliga åsikter.

   Radera
 8. Ja, jag hoppas att finvädret håller i sig nu när vi är på väg hem :-)

  SvaraRadera
 9. Det ser verkligen inte så dumt ut med både sol och poolbad, det är nog så man borde ha det.

  SvaraRadera
 10. sv: Ja, jösses vad det verkar ha blåst! Hela terrassen var ommöblerad och vält... Men nu är det lugnt - tur att vi kom tillbaka i tid! ;-)

  SvaraRadera