Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 11 januari 2013

Äntligen på banan igen.....

Igår kände vi oss äntligen piggare. Vi har längtat ner till playan länge nu. Igår kunde vi äntligen cykla ner till Gamla stan via playa Levante, vilken härlig känsla. Som vanlig var det mycket folk på strandpromenaden, dock lite moln men varmt ändå.Tapasbaren har vi också längtat till och det var mysigt att sitta där igen och äta några tapas, som vanligt kommer jag inte ihåg att ta fram kameran förrän vi redan börjat att äta. Det blev två tapas var och varsin gratis tapas till det varsitt glas öl allt till en kostnad av 10,40 euro.


Efter det blev det en liten promenad i gamla stan, det är mycket rea nu men till det räckte inte krafterna till.


Den här häftiga "statyn" satt vid en stolpe.


I ett annat hörn satt denna dam, hur orkar dom sitta stilla så länge?


Häromdagen gick vårt kylskåp sönder, det har krånglat en längre tid men nu ville det inte längre. Det är tur att det finns en Caravan Service som åker till campingen några dagar i veckan. Nu har vi beställt delar från Sverige, går fortare än att beställa från Spanien, och under tiden vi väntar på delar har vi fått låna en kyl från servicemannen. Nu hoppas vi bara att det är den delen vi beställt som det är fel på annars vet jag inte hur vi ska göra, ny kyl kanske men det är inte billigt.


Nu när krafterna så sakta kommit tillbaks var det dags för en grundlig städning av husbilen, det tog hela förmiddagen. Efter det orkade vi inte göra någon lunch utan gick upp på puben på gatan och beställde en English Breakfast. Vädret var även idag kanon, några enstak moln men annars soligt, varmt och vindstilla.


Det här frukosten blir man riktigt mätt på till en kostnad av 3 euro inklusive te eller kaffe, vi tog varsin Pint.


Imorgon ser vi fram emot ännu en dag med fint väder och att den pigga känslan håller i sig.

En anna sak som är klart med nu är att vi får komma till Concordefabriken i Tyskland i mars och byta vår vindruta, det ser vi fram emot.

7 kommentarer:

 1. Goda nyheter färdas snabbt i cyberrymden...
  Det var sannerligen trevlig läsning - trist att inte vara pigg i den sköna värmen som ni har i Benidorm för närvarande !

  SvaraRadera
 2. Så roligt att ni är på benen igen! Ta det bara varligt några dagar så ni får återhämta krafterna. Ett roligt besked är också att det löste sig med bilrutan och att ni skall till Concordefabriken och få den fixad.

  SvaraRadera
 3. Härligt att ni är pigga igen och kan njuta av det underbara livet här nere i södern.

  SvaraRadera
 4. Så skönt att ni kryat på er igen!

  SvaraRadera
 5. Roligt att ni är på benen igen och öppnat fönstret mot oss alla andra som får följa med och bara njuta av er resa och nya utflykter. Vilken frukost, det var inte dåligt. Kram från oss i Aneby

  SvaraRadera
 6. Skönt att höra att krafterna sakteliga återkommer, men ta det nu lugnt i början så ni inte får återfall. Att äta gott ökar krafterna, vilket ni tycks leva efter. Härligt med god mat och härligt väder. Här har vi fått massor av snö. Fortsätt att ha det skönt. 3 M

  SvaraRadera
 7. Härliga tider! :-)

  Hoppas det ordnar sig med kylen!

  SvaraRadera