Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 20 januari 2013

Första regnet på ett par månader..

Nu har vi haft en dag med lite regn, det var nog det första regnet på ett par månader, det kändes bara skönt.


Det som var lite sämre var att det samtidigt började blåsa, det kom lite byar till och från, vi bestämde oss därför att veva in markisen. Då blev det så himla ljust och fint i husbilen, nu får nog markisen vara inne ett tag så vi kan njuta av den sköna solen fullt ut.


Idag tog vi oss en cykeltur ner till playan, fullt med folk även om en del var rätt så påklädda, ingen badade eller låg på stranden.


Vi begav oss ner till den gamla delen av Benidorm.


Målet för cykelturen var tapasbaren, en favorit i repris, här står Anders och funderar på vilka tapas det ska bli idag. Vi brukar turas om vem som ska bestämma tapas för dagen, idag var det Anders tur.


Det fick bli en skaldjurstapas den kan man alltid lita på. Det blev även en liten gratistapas och sen en variant med torkad skinka på en form av croissant med någon stark röra. För 11 euro blev vi ordentligt mätta.


Det var längesen vi var på Tiki beach så det fick bli ett litet stopp även där för varsin pint.


Alonso tog sig en tupplur på klinkergolvet, där känner han sig hemma.


Igår kom en Niesmann med ett släp som innehöll denna häftiga motorcykel. Man kan ju tro att det är någon yngre person som är ägare men de här var i den övre medelåldern och hade ganska svårt för att gå, då kan det nog vara skönt med tre hjul. Mannen satt först och körde, därefter satt frugan och bredvid de bägge småhundarna.


Den här katten är en stammis, han har nog bott här många år, han har en jättefin tjock päls.


Nu ser vi fram emot ännu en fin dag imorgon, vi får se vad vi hittar på då.

6 kommentarer:

 1. Tänk om vi bara kunde säga att det var länge sedan vi fick snö! Det kom tillräckligt för att få snösvänga lite idag också. Men man får inte klaga, solen kom fram en stund. Ha det fortsatt skönt! 3 M

  SvaraRadera
 2. Skönt med lite regn för det blir såå skitigt i samband med storm! MC med tre hjul e väl avsedd för oss seniorer tänker vi ;-) Butik med dylika fanns vänster om marknaden i Benidorm tidigare, vet ej om den är kvar? Kommer ni inom Roquetas campen på väg till Jerez i febr?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har pratat om det, på väg dit eller därifrån, hur länge är ni kvar där?

   Radera
  2. Till slutet av Mars månad, vore kul o träffas! Smsa om ni vill ha GPS pos!

   Radera
 3. Lite regn sitter inte fel när det bara regnar en liten stund :-)

  SvaraRadera
 4. Det måste kännas förlösande att det kommer ned lite dammbindning. Hos oss kommer det tre till fem cm snö varje dag och det är inte alls lika roligt. Kram

  SvaraRadera