Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 16 januari 2013

Tack Bosse och Gerd!

Tack Bosse och Gerd för att ni höll tummarna, kylen funkar nu peppar peppar. Nu kan vi börja planera för vidare färd nu när vi vet att kylen funkar. Vi beställde en ny del till kylen via vår son hemma i Sverige och det var tydligen den som var orsaken till problemen. Enligt servicemannen i Spanien skulle det ta cirka 1 månad att få hem den trasiga delen om vi beställde den via Spanien men när vi beställde den via Sverige gick det på under 1 vecka. Heja Sverige!!!

Nu stannar vi nog här några veckor till och sen beger vi oss längre söderut, planerar att åka till Jerez de la Frontera när F1 teamen börjar att testa på den banan i början på februari.

10 kommentarer:

 1. Vad skönt att kylen ordnade sig! :-)

  sv: Här har vi också haft molnigt idag. Ända tills vi sa orden "titta på film", då kikade hon fram för att bländas. Men vi har ju jalusier... ;-)

  SvaraRadera
 2. Skönt att det ordnade sig med "kylan" även om den känns utanför husbilen nu åxå.....

  SvaraRadera
 3. För 22.000 kronor kan man ha mycket roligt, så vi är nog lika glada över beskedet som ni. Oförutsedda utgifter är aldrig roliga att få "på halsen", så nu känner ni er säkert glada över servicemannens besked.
  Vad trevligt att läsa att ni drar ner till Jerez för att på plats få uppleva F1-testerna på den banan inför kommande säsong. Det har även vi för avsikt att göra kommande vinter när vi ska övervintra i Benidorm från mitten av oktober och framåt. Antingen till Jerez eller upp till Barcelona beroende på vilken bana som får dessa tester då.
  Samtliga vintrar mellan 1990 och 1996 flög vi med SAS ner till Lissabon för att vara med om vinterns F1-tester på den fantastiska Estorilbanan strax utanför Lissabon.
  Vi kombinerade dessa besök med en "slapparvecka" och det
  var en härlig "vitaminkur" - F1 på dagarna och skaldjur på kvällarna... Vi bodde för övrigt alltid på samma hotell som samtliga team gjorde, på Estoril Sol i Estoril. Snacka om att man var och är miljöskadad...
  Dessa år åkte vi även ner i september för F1 racen på denna bana - sista året det kördes F1 på den banan var i september 1996. Man tappade (tyvärr) licensen för att arrangera F1-race på denna bana fr.o.m. 1997 då banan ansågs vara för omodern.
  Vi ser fram emot era reportage från dessa tester och då gärna med en ljudfil bifogad - vi lider av svår abstinens p.g.a. brist på F1-ljud och att vi måste vänta ända fram till mars månad innan den nya säsongen startar... vi har båda, för länge sen, erkänt att vi äääär miljöskadade...

  SvaraRadera
 4. Va kul att höra om era resor till Estoril, häftigt att bo på samma hotell som teamen. Tiden bara flyger iväg så snart är nog säsongen igång igen med F1.

  SvaraRadera
 5. Vad skönt att det fixade sig med kylen. Det är så tråkigt när något sådant händer när man är ute för att ha det skönt. Vi höll tummarna också. Det ska säkert bli kul att röra sig lite också även om ni kommer att sakna era kompisar som ni har där ni står nu. Men det är ju så många svenskar nere i Spanien så ni träffar säkert på flera ni känner sedan tidigare. Ha det så skönt och härligt att ni känner er krya nu! 3 M

  SvaraRadera
 6. Härligt att det fixat sej med kylen. Ha det fortsatt skönt!

  SvaraRadera
 7. På nätet igen, passerar ni Roquetas de Mar campingen så ses vi kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi funderar ju på att åka till Jerez de la Frontera då kanske vi åker in och hälsar på er, vore kul att ses igen. Kram

   Radera
 8. Hej igen!
  Vi funderar också på att åka till Jerez för F1 testen. Var ligger banan?, hur går det till? Ser man något av depån och förarna?
  /Ingemar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vi har aldrig varit där men vi har i alla fall tagit reda på att man kan stå vid banan med husvagn eller husbil, dock ingen el eller vatten. De olika teamen kommer att testa sina bilar, nästan alla team. Dom håller på mellan 5 - 8 februari. Banan ligger utanför Jerez de la Frontera, här hittar ni lite info http://www.circuitodejerez.com/index.php?id=67. Få se om vi ses där?

   Radera