Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 13 februari 2013

Nu är vi på campingen vid La Manga

Igår anlände vi till campingen vid La Manga, vi har tidigare varit där på vintern 2010 i några veckor.

Vi blev väl mottagna av Anders gamla jobbarkompis Krister och hans fru Lisa, dom har haft sin husvagn uppställd här över vintern.

Som ni ser var vädret kanon så det fick bli en stund i solstolarna på eftermiddagen. Anders är fortfarande ganska mager men han gör sitt bästa för att äta upp sig efter sin "flunsa" i Benidorm.


Platserna där vi står är stora och med höga häckar som omgärdar platserna, vi fick granntomten där vi stod förra gången.


Här finns en hel del riktigt stora ekipage, många av dom är så kallade 5 wheeler.


Vi gick en "liten" promenad runt campingen och den vart inte liten för det är en stor camping. Boulegängen var som vanligt på dessa ställen i full fart och det finns gott om banor.


Vi har redan träffat på en hel del bekanta men det berättar vi om senare. Vi får se hur länge vi stannar här.

3 kommentarer:

 1. Äta upp sig låter ju som en ganska trevlig sysselsättning, även om flunsan säkert var mindre trevlig. Själv har jag åkt på influensa nu, och vi ska till Barcelona på fredag så det känns olägligt... försöker vila upp mig tills dess. Fint väder ser ni ut att ha!

  SvaraRadera
 2. När vi började prata om övervintring på allvar för nåt år sedan, så läste vi en annons i den tyska husbilstidningen Promobil om just campingen i La Manga.
  Nu har vi mer och mer (tack vare er) intresserat oss för Camping El Raco i Benidorm, men det ska likväl bli intressant att få läsa om era omdömen om just campingen i La Manga. Om inte annat, så kommer vi att göra som ni har gjort nu, köra en tur ner till Jerez och sedan stanna till i La Manga ett tag innan vi återvänder till Benidorm igen.

  SvaraRadera
 3. Tänk att den där elaka influensan sätter sådana spår. Men kan ju vara skönt att få äta upp sig och inte hela tiden tänka på figuren. Det är fantastiska campingar som finns där nere, men känns det inte ibland lite för stort och trångt och svårt att komma ut därifrån? Vi står inte särskilt ofta på campingar, vi tycker oftast de ligger för ocentralt. Det var ju fint i Benidorm så då har ni lite mer att jämföra med. Vi får se hur det blir när vi kommer iväg. Ha det fortsatt bra! 3 M

  SvaraRadera