Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 1 februari 2013

Dags att packa ihop och draga vidare...

Nu har det blivit dags att packa ihop och dra vidare söderut till nya äventyr. Vi har legat på camping El Raco ända sedan 12 oktober, så länge har vi aldrig varit på samma camping tidigare.


Vi började att montera ner ett av vindskydden igår. Idag ska vi plocka ihop resten och lasta in i husbilen. Här på campingen brukar långliggarna ta flera veckor på sig att plocka ihop men ett par dagar tycker vi är lagom.


Alonso övervakar vad vi har för oss från sitt favvofönster.


Det känns vemodigt att lämna den här fina campingen efter så lång tid, men vem vet vi kanske återkommer hit på vägen hem.


Det känns skönt att vi fått tillbaks vårt lilla troll lagom till vi ska åka härifrån.


Kommer ni ihåg "Spindelmannen" som bodde hos oss tidigare, visst ser inte han lika glad och snäll ut som vårt troll? Vi kommer nog inte byta tillbaks någon mer gång.


Simone tycker också att det är kul att trollet är tillbaks.


Enligt väderleksrapporterna ska det bli fortsatt fint väder. Nere i Jerez de la Frontera ska solen lysa så långt som prognosen sträcker sig, det ser vi verkligen framemot, är roligare att titta på Formel 1 bilarna när solen skiner.

Nu får vi se när vi kan uppdatera bloggen igen, vet ej när vi får WIFI igen. Till dess får ni alla läsare ha det så bra!

5 kommentarer:

 1. Ha en bra resa. Vi är också i uppbrottstankar. Kanske vi ses söder över. Ha dé gott!

  SvaraRadera
 2. Vad söt han är i fönstret! :) Vart bär det av nu då?

  SvaraRadera
 3. Är det redan dags? Nu verkar tiden ha fått turbofart. Ha en trevlig resa söderöver och hoppas att ni får ljuvliga varma dagar då ni ska njuta av er favoritsport. Kram

  SvaraRadera
 4. Ha det fortsatt härligt - vart ni nu än hamnar :)

  SvaraRadera
 5. Så spännande att ni skall dra vidare kan förstå att det är med blandade känslor. Men det gäller att passa på att hinna se så mycket som möjligt när man i alla fall är ute och far. Ha en bra resa och så får vi se när det blir kontakt igen. Var rädda om er! 3 M

  SvaraRadera