Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 26 februari 2013

Nu är Alonso sur

Här är Alonso sur på oss för att han inte får äta upp kattmaten som står på köksbänken. Men han är en riktig ögontjänare, så fort vi vänder bort blickarna från honom så snabbar han sig på och glufsar i sig från skålarna. Men och andra sidan så äter Simone från Alonsos hundmat så det går väl på ett ut.


Från den här nya platsen har vi en imponerande vy över solnedgången, från vårt fönster i sittgruppen, där man ser silhuetterna från palmerna och höghusen.


Det är mycket som blommar nu, den här konstiga blomman står utanför ett av servicehusen.


Den här blomman är också imponerande, fattar inte hur dom kan växa så bra när det ser ut som dom bara är planterade i sand.


Samma blommor finns i olika färger.


Sen vi kom till Benidorm har det varit kyligt väder, det är bara korta stunder i solen och när det är vindstilla som det känns skönt. Inatt var det nog en 6 - 7 grader men nu när klockan är över 1 har temperaturen inte stigit till mer än 11 grader. Hoppas att det slår om snart för det är inge inbjudande att cykla ner till playan i det här vädret.

4 kommentarer:

 1. Jag riktigt ser vad Alonso tänker och surar för. Härligt med blommar i alla fall. Kram.

  SvaraRadera
 2. Ja, det var bra kyligt i Torrevieja också innan vi åkte iväg idag. Ett par riktigt kalla dagar. Fast sen tänker man på hur det är i Sverige, och sen klagar man inte så mycket mer :-)

  SvaraRadera
 3. Han är för söt er hund Alonso. Han delar säkert inte din uppfattning att det går på ett ut. Han tycker nog att det är väldigt orättvist. Men den absolut härligaste bilden på honom var nog när han stod i soffan med benen i kors, så där lagom nonchalant. Det kommer säkert snart bättre väder till er. Det säger vi hela tiden här hemma också. Ha det så gott! 3 M

  SvaraRadera
 4. Charmtrollet Alonso är cool och det är Grålle oxå! Kyligaste nyåret kan vi nog snart konstatera, men vi ser sol o blå himmel MYCKET oftare än hemma i S.

  SvaraRadera