Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 15 februari 2013

Underbara dagar i La Manga

Campingens "playa" är så himla fin, man badar i innanhavet Mar Menor med utsikt över La Manga "tarmen" som omgärdar havet. Det ser så exotiskt ut med palmerna på stranden.


Här ser man den smala tarmen med en massa hotell och dylikt.


Nere vid stranden ligger campingens restaurang och bar.


Det finns gott om promenadvägar och cykelvägar utefter stranden, jättebra för Alonso.


På dom här "gärdena" kan Alonso springa lös, han sprang som en tok igår när vi släppte lös honom, lite bättre än rastningställena i Benidorm.


Naturligtvis blev han jättesugen på att bada när han såg vattnet, han bara sprang i.


Vi höll inte på att få upp honom ur vattnet, han sprang bara omkring och njöt.


Gissa om vi hade en sandig hund efter det.


Då är det tur att man har en utomhusdusch.


Precis när vi nästan hade fått Alonso torr kom våra vänner Krister och Lisa och ....


Krister och Anita, killarna är busschaufförer som är gamla jobbarkompisar till Anders, för att ta oss med till restaurangen för att äta tapas. Varje torsdag kan man äta två tapas för priset av en.


Det är rejäla tallrikar med tapas man får, här är det någon form av kycklinggryta, rysk sallad, krabbsallad och någon annan "gryta", allt för en penning av 7 euro inklusive två lite mindre öl. Vi blev ordentligt mätta av denna lunch.


Efter lunchen blev det en skön vila i solen, sen satte vi, det vill säga mest Anders, upp vårt vindskydd. Simone tycker det är skönt att vi har boat in oss lite.


Efter alla äventyr igår så längtade Alonso till sängen, han hoppade upp i Anders säng och av blicken kunde man utläsa att han menade "ska ni inte komma och lägga er snart".


Idag har vi haft ytterligare en skön dag med kanonväder men den rapporterar jag om senare.

6 kommentarer:

 1. Vad härligt ni har det. Jag skulle vilja komma och hälsa på. En mildväderskram från oss.

  SvaraRadera
 2. Ja, det är nästan så man bara stönar när man ser bilderna från "la Manga". Så underbart avslappnande ut och man känner brisen från havet. Det är inte utan att en litet uns av avundsjuka som dyker upp. Men bara för att vi inte kan njuta av det härliga livet nere i Spanien. Men det kanske vi kan fortare än vi ens kan tänka klart. Fortsätt att njuta och berätta gärna mer så att vi stannar kvar i övertygelsen. 3 M

  SvaraRadera
 3. Vi har skrivit om det tidigare på er blogg och vi gör det igen - vilka fantastiska bilder ni tar med er kamera !!!
  Inte bara skärpan, som är fantastisk, utan även val av motiv och känslan för fotograferingen som sådan.
  För övrigt så ser ni ju ut att ha det riktigt underbart - vi längtar så till hösten må ni tro - då är det ju vår tur att resa i era fotspår !

  SvaraRadera
 4. Nästan alla bilder och filmer är tagna med min mobilkamera, den tar bättre bilder än vår riktiga kamera. Sen är det ju så bra att mobilen har man ju nästan alltid med sig, kameran glömmer man ofta.

  SvaraRadera
 5. Väldigt fin strand har förstått av många Sv att dom gillar den platsen, liksom Alonso som ser ut att "trivas som fisken i vattnet" ;-)

  SvaraRadera
 6. Undrar om det där inte var den första campingen vi bodde på här i Spanien när vi precis (helt spontant och oväntat) hade köpt vår lägenhet...
  :-)

  SvaraRadera