Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 6 juni 2010

Concorden har landat


Nu är vi hemma igen efter drygt 2 månaders husbilsliv. Det är otroligt hur bra det går att bo i husbilen en längre tid. Vi har inte saknat huset för fem öre. Vi är priviligierade som har en liten hustomte som varit i huset när vi varit borta, tagit hand om posten, vattnat blommorna, klippt gräset och sett till att allt fungerat som det ska. Då har man kännt sig trygg även om man varit långt hemifrån.
Katterna jublade när vi kom hem. Jag vet inte hur många råttor dom fångat hittills. Nu ligger förmodligen en av katterna vid en åker och spanar efter större fångster, hon brukar komma hem med vattensorkar som är riktigt stora. Då gäller det att berömma henne och inte tycka att hon är hemsk som kommer hem med såna stora monster. Vi får se vad hon kommer hem med nu, hon har varit borta sedan igår kväll.
Tvättmaskinen har gått dygnet runt, tur att man har en ny maskin, vår gamla tröttnade precis innan vi åkte iväg.
Konstigt nog så undrade vi inte var vi var när vi vaknade imorse, ibland kan det vara lite förvirrande efter att man varit borta så länge.
Nu ska vi städa ur husbilen till nästa helg då vi förmodligen åker till Eskilstuna och tittar på när barnbarnet tävlar i Supermotard.

3 kommentarer:

 1. Borta bra men hemma bäst! (Stämmer inte alltid :-) )
  Du ska se att katten kommer dragandes med en grävling eller nåt ;-)

  SvaraRadera
 2. En gång hade hon kommit hem med en harpalt. Den synen som mötte oss under sängen var inte kul. Hon hade ätit upp huvudet men lämnat ögonen, öronen och kroppen kvar på golvet. Jag trodde jag skulle svimma. Därför är man alltid lite orolig när man på natten hör henne komma in och gnälla, då vet man att hon har något med sig. Ett alternativ är att ta bort kattluckan men vi vill att de ska känna sig fria och kunna gå ut och in som dom vill. Då får man ta det onda med det goda.

  SvaraRadera
 3. sv: Kollade nu, och klockan var 08:54 då frukostbilden togs :-)

  SvaraRadera