Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 26 juni 2010

Midsommarfirande

Vi var bortbjudna på Midsommar. Firandet inleddes med en riktigt smarrig lunch, sill, köttbullar, Jansson, lax m.m... Totalt var vi 20 st. Alla fick vi plats på verandan under tak, finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Efter lunchen gick vi ner till festligheterna runt Midsommarstången. Det var mycket folk och glad stämning. Unga som gamla dansade.Det blev också tävlingar som avslutades med en dragkamp. Laget som våra vänner deltog i tog hem priset.

När vi kom tillbaks från dansen blev det kaffe med tårta. Senare på kvällen bjöds på jättegod middag, fläskfilé med potatisgratäng. Vädret hölls sig fint under hela dagen och kvällen.

3 kommentarer:

 1. Ett riktigt ÄKTA midsommarfirande alltså!
  Fast maten hade ju också kunna vara på julen ;-)

  SvaraRadera
 2. God Morgon! Ni se ut att ha haft en trevlig midsommar. Det har vi också haft. Vi var som vanligt hos våra vänner i Valdemarsvik. Ha en bra dag. Nu är det dags att jobba igen. Jag jobbar för närvarande hemma sedan den 8 juli då jag opererade foten.

  SvaraRadera
 3. Vad har hänt med foten? Du menar väl 8 juni?

  SvaraRadera