Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 22 juni 2010

Vårt husdjur - Paddan


I helgen satte vi upp krukor med pelargoner på vår mur vid vårt nedre garage. Det tog inte lång tid förrän vi fick se att jorden buktade upp i den ena krukan, vad hittade vi då jo en stor padda som hade boat in sig. Det har hänt varje sommar att en padda tar plats i en av krukorna. Ibland är han borta men sedan kryper han ner igen. Jag har nu börjat fundera över om det är samma padda. Jag sökte på Internet och fann att en padda kunde bli 40 år. Jag tror därför att det är samma krabat som trivs så extra bra hos oss så han kommer igen år från år. Jag har inte lyckats klura ut var han bor på vintern.


Det är mysigt med olika sorts husdjur så länge det inte är ormar för dom skyr jag som pesten.

3 kommentarer:

 1. Vilken trevlig inneboende :-)

  sv: Vi kommer inte att campa hela tiden, just nu bor vi exempelvis på hotell... Det är första natten, får se om vi får upp tältet överhuvudtaget ;-)

  SvaraRadera
 2. Vad trevligt med ett litet husdjur... och så lättskött ;) Han (hon?) trivs nog hos er! Fint hus ni har förresten!

  SvaraRadera
 3. Ja vi trivs med huset. Vi byggde det 1970 som ett sommarhus, sedan dess har det blivit tillbyggt och ombyggt åtskilliga gånger. Bland annat har vi lyft taket så vi fick en våning till. Det finns inget som påminner om det ursprungliga huset.

  SvaraRadera