Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 13 juni 2010

Dramatisk tävling

Barnbarnet gjorde riktigt bra ifrån sig idag men det blev dramatiskt. På kvalificeringen fick han den andra bästa tiden i sin klass och startade därmed som 2:a utav 23 tävlande. Det är otroligt bra för att bara vara andra tävlingen han kör.

I det första heatet kom han tvåa, superbra.

Efter första heatet var dom otroligt trötta. Han fick mycket hejarop när han till återkom till "depån" efter första heatet.

I det andra heatet var han otroligt taggad men fick ett släpp på uppvärmningsvarvet och gjorde en ordentlig vurpa, ambulansen var beredd och började köra till vurpan. Farmor blev jätterädd men han reste sig och kunde komma till start. Han låg sedan tvåa men blev påkörd bakifrån och det blev en ordentlig vurpa igen med tre inblandade. Han kunde som tur var resa sig igen och fortsätta. Han låg då på 19:e plats. Därifrån lyckades han köra upp sig till 7:e plats och slutade som total 4:a i sin klass. Det är så himla bra för att vara en riktig nybörjare. Det var många som var imponerade, därav naturligtvis farmor och farfar.
Här är ett litet smakprov på körstilen.

3 kommentarer:

 1. Oj vad spännande! Var är ni nu? Hälsningar Marianne

  SvaraRadera
 2. Vi låg kvar på en camping i Eskilstuna efter tävlingarna. Anders ville se F1 och vi skulle inte ha hunnit hem till det annars. Nu på förmiddagen åkte vi hem.

  Hälsningar Birgitta

  SvaraRadera
 3. Huga! Det verkar farligt det där... Skönt att det gick bra och grattis till den fina placeringen :-)

  SvaraRadera