Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 5 juni 2010

Nästan hemma

Imorse åkte vi från Trosa. Precis när vi åkte därifrån fick vi se att "Freedomtravel" hade kommit dit efter det att vi stängt vår husbil för natten.

Nu är det nära hem. Vi sitter nu och väntar på att få komma med färjan. När vi sitter och väntar så kommer Cinderella och glider förbi.


1 kommentar:

  1. Vad kul att ni också var i Trosa och att ni såg oss! Men tråkigt att vi inte hann prata med varann! I all stress på fredagen missade vi att få med oss datorn, så vi hade inte heller hunnit se att ni var där... Men som sagt, våra vägar korsas kanske igen!

    Vi hittade i alla fall en plats, som ni såg, och hade en riktigt skön helg i Trosa. Ska lägga in lite bilder nu... Ha det bra! Hälsar Helena & Peter

    SvaraRadera