Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 16 juni 2010

Nya tag

Nu gäller att sätta igång att jobba med trädgården. Husbilen är rengjord efter vår långresa och tävlingshelgen. Huset är städat och tvätten är ren. Nu återstår trädgården, det har kommit en hel del regn så ogräset har kunnat frodas ordentligt sista veckorna. Här nedan blandas fina buskar med brännesslor och annat skräp som måste bort. Idag har vi fint väder så trädgårdsarbete passar extra bra.Så här såg motorcykeln ut efter första racet. Nu efter andra racet blir det en hel del meckande med att byta ut delar och fixa till andra delar som går att åtgärda. Som tur är klarar vår son, med hjälp av barnbarnet, av det mesta själv. Men en hel del pengar kommer det att krävas, farmor och farfar får väl lov att sponsra en del.


Här kan man läsa mer om tävlingen, Max tävlar i klass "Open".


1 kommentar:

  1. Jag hade aldrig fattat att ni verkligen var i Svedala. Ni verkar haft det jättebra på långa resan. Synd på växellådan! Vi har råkat ut för samma sak när oljan runnit ut ur växellådan i samband med en bilreparation. Det gick på 18 000 kr på sin tid. Tror att det var omkring 1990!
    Ha det så bra! Kram Marianne

    SvaraRadera