Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 12 juni 2010

Orolig natt och spännande träning

Imorse vid 5-tiden fick vi ett bryskt uppvaknande. Jag hörde att det hade börjat att blåsa utav sjutton. Det gällde då att ge sig ut och rädda våra markiser och tält. Det lyckades vi med, fast vi blev ordentligt blöta och frusna. Det gick inte så bra för grannarna. Bredvid dom så hade ett team ställt upp två tält och sedan åkt därifrån utan att ha förankrat tälten. Dom blåste då in över grannens buss vilket fick till följd att deras markis sabbades helt och dom fick en taklucka förstörd. För att få loss tälten från bussen så fick dom/vi hämta en lastmaskin och spänna fast linor i tälten. Efter mycket om och men kunde vi montera ner tälten och somna om.

Det gäller att ha däcken i trimm när man ska åka. Det är då bra att ha en maskin som kan skära nya mönster i däcken.

Mellan träningarna måste man ta en paus för att orka med.

Nu ska här tränas.

Träningen gav resultat. Barnbarnet fick andra bästa tid på den fria träningen i sin klass. I klassen tävlar cirka 20 st. Imorgon är det kvalificering plus två race.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar