Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 9 oktober 2011

Livet i Benidorm

Det är sån fruktansvärt dålig fart på uppkopplingen till Internet från campingen så det är svårt att uppdatera bloggen.

Det som hänt under dagarna är dock följande. I onsdags var vi på marknaden. Gjorde några inköp men det är mycket skräp som säljs så det gäller att se upp.

I torsdags firade vi Alonso som fyllde 1 år. Vi var till djuraffären tvärs över gatan och köpte en boll som såg ut som en groda med ben. Den uppskattades av Alonso.

Vi har varit nere på tapasbaren och ätit våra favoriter. Lena och Jan har varit och hälsat på hos oss på El Raco. Vi bestämde då att vi skulle träffas på China Wooken i Albir på lördagen för att äta tillsammans. Det blev en trevlig och god stund tillsammans. Efter ett tag kom ytterligare ett gäng svenskar och norrmän som bland annat ligger på camping Villasol till restaurangen. Det är tydligen ett populärt ställe för vi såg ett helt gäng holländare från vår camping som kom dit, dom var säkert minst 20 stycken. Vi åt så mycket vi ville och Anders och jag tog en flaska vin till och för Anders och mig gick det på under 300 kr, det är prisvärt tycker vi. På måndag åker Lena och Jan vidare söderut.


Vädret har varit kanon. Det är lite svalare på morgonen, cirka 15 grader men så fort solen stiger upp på himlen blir det som den värsta högsommardag i Sverige. Nu när klockan är nästan 19.00 har vi 23 grader ute. Det kan man inte klaga på.

6 kommentarer:

 1. Wook-kvällen var fin, vi forts tills med övr Skandinaver. Mätta o trötta bums i säng runt 23 sen inte en blund pga Discomusik utanför campen till 02.30. Nu på lugna gatan i Roquetas har tystnaden lagt sig!

  SvaraRadera
 2. låter underbart, fortsätt njut av värme, god mat och vänner!

  SvaraRadera
 3. Ja inte kan ni klaga vädret, här (i Borlänge) hade vi -3.7 i morse och häromdan ramlade det ner 17 cm snö i Tandådalen. Brrr... Så njut och skicka gärna hem lite värme till oss :-)//Anette

  SvaraRadera
 4. Låter skönt med så många plusgrader.
  Tur att det finns resbloggar att följa när man sitter hemma och längtar ut. Vi kan inte hålla oss så vi har redan börjat kika på resrut till nästa års resa:)

  SvaraRadera
 5. Själv trivs jag i svalkan just nu :-) Vi har lämnat ett överraskande varmt och regnfritt London för ett soligt och kyligt Berlin.

  Ha det gott i värmen!

  SvaraRadera
 6. Roligt att träffas sådär! Vi har just insett att det är ganska många husbilsbloggare som är nere vid Medelhavet just nu, eller på väg.
  Här kommer kylan istället närmare... bara att klä på sig ordentligt...

  SvaraRadera