Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 4 oktober 2011

Några stilla dagar på El Raco

Nu har vi haft några lugna och stilla dagar i Benidorm. När vi hade varit här några dagar åkte jag, Birgitta, på en rejäl förkylning. Den har nu satt sig nere i bröstet med en otäck hosta som följd. Så sakta tror jag att det förhoppningsvis ger med sig. Det har inneburit att vi mest varit hemma vid campingen. Några promenader nere vid havet har vi i alla fall gjort.

Utsikten från campingen över bergen tröttar vi aldrig på. Här på El Raco finns ytterligare två svenska husbilar, det är en Concorde med Erik och Marianne och en Frankia med Tomas och Lena. Erik och Marianne träffade vi senast i Peniscola.

Alonso intar som vanligt sin favoritplats. Det ser så roligt ut när han först klättrar upp på kudden i soffan för att sen klättra vidare upp på armstödet och sticka ut huvudet genom fönstret.

Därifrån håller han koll på alla som går förbi, fybenta som tvåbenta. När någon fyrbent går förbi brukar det komma en liten grymtning.

Ibland duger det även att hålla span på marken tillsammans med "Grålle".

Vi har nu lyckats komma över en spansk gasolflaska. Vi träffade en trevlig man på campingen som även äger en bar på andra sidan gatan, han hade en flaska som vi fick köpa av honom. Den bytte vi sedan mot en full propanflaska på campingen. Så nu klarar vi oss med gas så länge vi är i Spanien.

Internetuppkopplingen på campingen är inte den bästa, det går fruktansvärt långsamt, därav den lite dåliga uppdateringen på bloggen, men jag ska försöka bättra mig.


3 kommentarer:

 1. Det är förkylningstider här också. Förra veckan var både Lennart och jag så gott som däckade. Nu är han åter i jobb och jag har börjat skanna gamla kort. Puh! Ser skönt ut med lite sol och värme. Här har det börjat blåsa. Skönt att djuren har hittat sina platser och trivs. Ha dé!

  SvaraRadera
 2. Ser spännande ut att kika ut genom fönstret! ;)
  Ja, man blir ju tokig på långsamt internet utomlands, men det är roligt att ni lyckas uppdatera i alla fall! :)

  SvaraRadera
 3. Å, vad allt låter mysigt. Husdjuren verkar också trivas. Krya på Dig Birgitta

  SvaraRadera