Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 31 oktober 2011

Livet i Benidorm

I fredags sa vi adjö till Marianne och Erik, vi får se om vi träffar dom något mer på den här resan det är inte omöjligt. Dom skulle i första hand bege sig till ställplatsen i Calpe.

Det här är Lena och Tomas bil, dom stod på raden närmast poolen, vi sa även adjö till dom.

Fredagen bjöd på halvdåligt väder. Lördagen regnade det mest hela dagen men det gjorde inget för det var sändning från Formul 1 kvalificeringen. Söndagen började med lite dåligt väder men det blev sen bättre och bättre fram på dagen. På eftermiddagen beslöt vi oss för att cykla ner till gamla stan, vi cyklade som vanligt strandpromenaden. Det är alltid lika mysigt. Solstolarna gapade tomma, men folket var i gamla stan och strövade istället.

Ju längre bort man kommer mot gamla stan så blir stranden mindre och mindre.....

tills den försvinner helt, där brukar det gå rejäla vågor.

Här verkar dom vita duvorna ha någon form av träff, undrar vad dom avhandlade?

Här fick vi ett lite bättre kort på den "dumpade/upphittade" hunden. Han verkar stortrivas hos grannen.

Idag har vi kanonväder, vi ska snart cykla till den nya ställplatsen som ligger mellan Albir och Altea, enligt uppgift ska dom öppna 1 november. Den verkar ligga himla bra till, precis vid stranden.

3 kommentarer:

 1. Anders och Birgitta !
  Vi tackar så mycket för era värdefulla funderingar kring varför ni valt El Raco i stället för Almafra. Det blir El Raco även för oss !
  Tacksamma om vi får besvära med ett par frågor ytterligare:
  1. Kan man boka plats på El Raco i god flera månader före ankomst ?
  2. Vi som ni gillar soliga tomter i stället för skuggiga - vilket område på denna camping alt. vilka platsnummer ska man försöka få om man älskar solen...??
  3. Ni har ju skrivit att ni vid er ankomst inte hade så många platser att välja på men att ni lyckades byta plats efter en tid. Är det er uppfattning - om det nu är så att man inte får boka plats i förväg - att det är bättre om man kommer till campingen redan i september i stället för i oktober ?? Ankomst i november är väl i princip omöjlig om man inte fått boka plats i förväg - vad tror ni om detta ??
  4. Er utflykt idag till den nya ställplatsen ser vi fram emot att få veta lite mer om !!
  Vi tackar på förhand för er värderade hjälp !
  Gerd och Bosse i Södertälje.

  SvaraRadera
 2. Åh spännande, ännu en stlpltz i närheten av Benidorm, väntar spänt på ert utlåtande om den! Ha det forts bra!

  SvaraRadera
 3. Gerd och Bosse, angående att boka vet vi inte riktigt men vi ska försöka ta reda på det.

  - Angående soliga platser så är det soligare på den nedre delen av campingen men där står och andra sidan många säsongscampare så där är inte så många rörliga platser. Vi står på nr 111 och den platsen är solig.

  - Vilken tid man ska komma till campingen beror lite på vad man är ute efter. Vi som vill förlänga sommaren väljer att komma någotsånär tidigt i september för då är det forfarande riktig högsommar. Vi tänker inte övervintra utan komma hem i december. Dom som övervintrar kommer lite senare. I oktober upplever vi att det är som mest fullt, då är fortfarande de som kommit i somras kvar och även en del övervintrare har kommit. Nu märker vi att det är många som lämnar campingen så kommer man den här tiden finns det nog gott om platser.

  SvaraRadera