Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 20 oktober 2012

Ett mulet och regnigt Benidorm

Idag bloggar jag från ett trist Benidorm, nu öser regnet ner. Igår regnade det till och från. Det positiva är att det i alla fall är varmt, nu är det 19,5 grad ute.


I tisdags tog vi vespan upp till camping Almafra för att se om vi skulle träffa på några vänner, dessvärre var dom inte på campingen när vi kom upp. Såna här ekipage står det många av där uppe.


I onsdags var det dags för marknaden. Som vanligt är det knökfullt med folk, jag får nästan panik av att gå mellan stånden, några inköp blev det i alla fall.


Alonso är måttligt road av att gå på marknad, sitter helst i skuggan vid någon bar.


Den här gubben var han intresserad av förra året men nu brydde han sig inte så mycket.


På eftermiddagen kom våra vänner från camping Almafra och hälsade på oss. Vi fick som vanligt en trevlig pratstund tillsammans.

I helgen kör barnbarnet tävling i Beligen, vi håller tummarna och följer spänt resultaten via "My Laps".

3 kommentarer:

 1. Det ovädret har vi haft här i nordvästra delen av Spanien, nu skiner solen och temperaturen stiger.
  Ha det fortsatt gott på er resa.

  SvaraRadera
 2. Allt ser bekant och trevligt ut. Vi längtar till att få delta i vimlet......

  SvaraRadera
 3. Det ser i alla fall ut att vara ganska varmt, om man tittar på folks kläder! Här är också rätt "varmt" nu, runt 10 grader, men mulet och konstant regn... ;)

  SvaraRadera