Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 21 oktober 2012

Supermoto tävling i helgen i Belgien

Den här banan kör barnbarnet tävling på i helgen. Den ligger i Mettet i Belgien. Den här filmen är tagen på fredagen under den fria träningen, det är dock inte Max som kör. Idag håller vi tummarna framför allt i den semifinal där Max deltar. Från början var dom nästan 230 förare och 160 av dom gick inte vidare.

2 kommentarer:

 1. Efter att ha sett filmen från banan några gånger, så är vi nog övertygade om att detta är en bana som passar Max - speciellt om det blir lite blött på asfalten - långa asfaltspartier varvade med sandpartier. Ett önskemål från Max sida kanske är att asfaltspartierna hade fått vara lite snabbare för att passa hans körstil ?!?
  Vi håller, som vanligt, tummarna och ser fram emot er nästa rapport från tävlingen !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessvärre är det nog för många grusdelar för att passa Max. Men vi håller tummarna.

   Radera