Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 21 oktober 2012

Supermoto i Belgien

Barnbarnet gick vidare till semifinal, vilket är en jättebra prestation med tanke på hur många förare som deltog. Dessvärre blev han inblandad i en startkrasch vilket innebar att han fick bryta racet. Som tur var fick han inga allvarliga skador. Det var synd att han inte fick visa vad han går för i ett större sammanhang.

2 kommentarer:

  1. Det var verkligen trist, men vi och säkert många med oss är helt övertygade om att den dagen kommer - Max har nog, under förutsättning att hans intresse för motorsport håller i sig, alla förutsättningar för att lyckas !!!
    Det viktiga är ändå att han inte skadade sig allvarligt !
    Vi ser fram emot att få följa hans fortsatta karriär i motorsport och vi är mycket nyfikna på om det i framtiden kommer att bli banracing på motorcykel eller i racerbil...

    SvaraRadera
  2. Duktigt! Ja, synd på kraschen förstås, men det var ju en himla tur att han inte blev allvarligt skadad.

    SvaraRadera