Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 24 oktober 2012

Supermototävlingarna i Mettet, Belgien

Hittade en häftig film från tävlingarna i Mettet. I slutet av filmen ser man en förare som åker på bakhjulet, det är Max med nummer 89 på ryggen. Sporten är mycket större utomlands än vad den är i Sverige, det är synd att inte samma intresse för sporten finns här hemma.

4 kommentarer:

 1. Åskådarmässigt är det ju så att bara fotbolls-VM är större än Formel 1 och det säger ju det mesta om intresset "world wide" !
  Företrädarna för SVT tycker ju än idag att t.ex. en innebandymatch är intressantare att visa mot t.ex. en deltävling i DTM där Mattias Ekström kör för Audi... Man smäller ju nästan av när man tänker på eländet !!!

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du hittade den på nätet. Barnbarnets intresser för motorsport verkar ha gått i arv genom generna. Hälsn Marianne

  SvaraRadera
 3. Häftig film, skitkul att Max är med! Hur gick det för honom i racet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han kom till semifinal men där blev han tyvärr inblandad i en riktigt otäck startkrasch och fick bryta. Som tur var fick han inga allvarligare skador bara mörbultad lite här och där.

   Radera