Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 28 oktober 2012

En strålande morgon

I morse vaknade vi till en strålande morgon, inte ett moln på himlen. Det var dock lite svalare än det brukar vara, 12 grader när vi steg upp men solen börjar värma ju mer den kommer upp på himlen.


På våra promenadvändor med Alonso brukar vi ofta gå förbi den här tomten, där skulle inte jag vilja stå. Ännu har vi inte sett vem som bor där.


Dom här fordonen är populära, det är många som svischar förbi oss på trottoarerna. Men vi håller oss än så länge till cyklarna och vespan.


Idag ska vi heja på Alonso, det gick dessvärre inte så bra på tidskvalificeringen där blev han 5:a och startar därmed i 3:e led, Vettel och Webber dominerade.


Efter racet blir det nog en cykeltur ner till gamla stan.

5 kommentarer:

 1. Vi har nog samma väder som ni! Det har varit en kylig vind idag här uppe där vi står, så det gäller att vara i lä. Imorgon skall vi byta vår plats till den permanenta där vi skall stå, vi får tom sjöutsikt. Ha en trevlig kväll Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken fantastisk blå himmel ni har. Här har vi minusgrader och lite snö. Ha det fortsatt härligt.

  SvaraRadera
 3. Vi håller ju på Vettel så det var ju kul att det gick vägen nu. Teamet tycks ha fått ordning på kärran/-kärrorna...

  SvaraRadera
 4. Så härligt det verkar. Vi är nu ytterligare några dagar i Peniscola innan vi åker vidare söderut. Ha dé gott!

  SvaraRadera