Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 2 oktober 2012

Längtar man eller......

Så himla trist väder hemma, grått, mulet, regnet hänger i luften och det är svalt. Nej tacka vet jag vädret i Benidorm, även om det kom skyfall för några dagar sedan. Tänk vad skönt med varma nätter fortfarande..

Bilen är nästan fördigpackad, huset har vi sett om för vintern och vår hustomte som bor hos oss då är beredd att ta vid. Vi väntar nu bara på besked från Forsbergs Fritidscenter när vi kan komma förbi och byta vår vindruta på nervägen till södern. Vi har blivit lovade ett besked nu på förmiddagen, hoppas bara att de håller det.

15 kommentarer:

 1. Jag håller med, tänk att få varma kvällar, här är det ett önsketänkande ha ha Vi får sätta oss i "pensionärskuvösen" med lite infravärme påslagen.
  Trevlig resa
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pensionärskuvös är inte så tokigt det heller. Kram på er också.

   Radera
 2. Lyckostar som bara är en vindruta från Södern... Vi som ska jobba nästan ett år till har redan börjat längta - det gäller att vara ute i tid...
  Vi ser fram emot att få åka med er även i år och vi tar här tillfället i akt och ber att få önska er en riktigt trevlig resa !
  Bosse och Gerd i Södertälje.

  SvaraRadera
 3. Underbart att ni står i startgroparna! Vi står nere i Smygehuk och igår när vi kom var här 22 grader VARMT. Idag allt som vanligt igen 13 grader och regn och rusk. Vi åker in till Trelleborg i dag och handlar det sista för vidare färd den 4 över bron och Mosel i siktet. Kör försiktigt och hoppas vi ses efter vägen eller i Benidorm !
  Kram från oss 2

  SvaraRadera
 4. Vi kan bara önska er allt gott på resan. Just Benidorm längtar jag inte till, det var för trångt och rörigt när vi var där, men Spanska östkusten är underbar för övrigt. Mvh Matts & Birgitta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vi gillar med Benidorm är att det är en levande stad året om, nära till allt. Sen kan jag mycket väl tänka mig att det är trångt och bökigt när det är högsäsong men då åker vi inte dit. Ha det bra!

   Radera
 5. Spännande för er och oss som får föja er på er blogg... Kör försiktigt...

  SvaraRadera
 6. Vi följer med spänning med på resan och övervintringen i Spanien genom bloggen.

  SvaraRadera
 7. Visst är det nedräkning vi har vår service i Örkelljunga den 18, men sen åker vi! Vi håller ögonen öppna när vi kommer neråt. Ha dé!

  SvaraRadera
 8. Spännande att följa er! Löste det sig bra med vindrutebytet? Det är inte ovanligt att det är svårt att få tag på riktigt rätt ruta när det gäller husbilar. Har ni någon ovanligt variant av husbil?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej vi har verkligen ingen ovanlig variant av husbil. Det är väl så att Concordefabriken har ett antel felaktiga rutor som dom vill bli av med för vi har fått besked att dom inte kommer beställa några nya rutor utan anpassar dom som dom har. Vi ska förmodligen bege oss till fabriken på hemväg men då måste vi beställa tid 8 veckor innan.

   Radera
 9. ja her i bendorm har vi det varmt å fint en uke siden jeg kom ned står på den nye stelplassen orange Grove i Alfas di pi 300 meter ovanfor den andre

  SvaraRadera