Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 6 mars 2013

En dag med mycket innehåll...

Idag har det varit kanonväder, sol och varmt. Vi passade då på att ta en tripp ner till marknaden, det blir nog den sista för den här gången, där passade vi på att köpa apelsiner.

Eftersom det var så fint väder passade vi på att ta en öl på "Home from home" tvärs över gatan på eftermiddagen. Där fanns en lite slö boxer som var måttligt intresserad av Alonso. Vi har tidigare haft en boxer, den här var dock lite kraftigare.


Hon tyckte nog att Alonso verkade lite väl pigg, hur orkar du?


På kvällspromenaden blev det dock lite mer spännande, vad är det som händer? Plötsligt kom det in en massa polisbilar in på campingen, mittemot Maggan och Leif. Anders räknade till 7 polisbilar, så många kommer det väl inte ens till ett bankrån hemma i Sverige?


Vi vet inte riktigt vad som hänt men vi tror att det var någon överförfriskad släkting som kom till en husvagn som inte var så populär där. Till slut åkte alla poliser därifrån och lugnet kom åter till campingen.


Det som är lite annorlunda är att se hur många poliser man ser ute i det dagliga livet här nere. Det är trafikkontroller och annan övervakning, dom visar sig på marknader och i övrigt. Hemma i Sverige är det banne mig inte ofta man ser en polis, ok det kanske inte behövs lika ofta som i Spanien men i alla fall dom kan ju visa sig.

4 kommentarer:

 1. Woopa, vilken gammelboxer som kanske lever sina sista dagar i Benidorm pga av ägaren, snacka om valfrihet/jämlikhet, arma hund ;-)
  Vi kom just hem efter en Dk frokost där värdparets ålderstigna katt har det helt annorlunda i jmf med den boxern, hon åt tunfisk samtidigt som vi njöt av läckra hemgjorda tapas o god dryck! Vissa dagar blir bättre/sämre här sö ut än man tänkt sig!

  SvaraRadera
 2. Det verkar som ni har bättre väder en vi. Här växlar det mellan regnskurar och sol. Ha dé gott! Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Det var väl en spännande och annorlunda händelse och lite nyfiken blir man ju och skulle gärna vilja veta vad det var som hände. Men det är kanske lika bra att inte veta. Det är ändå tryggt att veta att polisen finns nära om det behövs, vilket ju inte alltid är fallet här hemma, tyvärr. Hur går det med larverna, blir ju också lite orolig när det gäller hunden. Vi håller tummarna för det bästa. Ha det så skönt! 3 M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var nog inte så farligt som det såg ut när det var så många poliser. Någon hade väl uppfattat situationen värre än den var och ringt efter polisen. Som tur är har vi inte sett några mer larver men det känns fortfarande olustigt och man går och stirrar ner på marken överallt.

   Radera