Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 9 mars 2013

Nu börjar det närma sig....

Nu börjar nedräkningen för resan norrut, på tisdag lämnar vi camping El Raco. Igår var det varmt och soligt så vi beslöt oss för att cykla ner till strandpromenaden för att äta lunch. Det var jättemycket folk i rörelse både på promenaden och på stranden. Man ser nu mycket yngre människor som nog passar på att ta semester och åka hit när det förmodligen är lite billigare än på högsäsongen.

Till lunch blev det musslor för Anders och lasagne till mig. Jag är svag för lasagne, Anders tycker jag är jättetråkig som äter det så ofta, han tycker jag ska prova på nya maträtter. Det man kan säga är att det är väldigt olika på standarden på lasagnen beroende på vilket ställe man går till. Coco Paradiso har jättegod lasagne, innehåller den månne hästkött? Jag tycker det är lite uppförstorat det där med hästkött diskussionen, hästkött är ju gott, förr åt vi ofta hästkött som pålägg, men i och för sig så ska dom ju i alla fall tala om vad maten innehåller, är det hästkött så ska det också framgå.


Nu har träden som inramar platserna på campingen börjat att knoppas, fick vi se igår, nu går det nog fort med grönskan. I höstas så hade dom redan hunnit klippa träden, när vi kom.


När vi kom ner till förra hösten klippte dom inte träden förrän i november, då såg det ut så här. Oh vad man tyckte det blev soligt när dom äntligen klippte dom!


Idag såg vi också att dom började fixa med utomhuspoolen, som fortfarande är stängd. Den här bilden tog jag innan dom stängde den. Kanske öppnar dom till Påsk?


Inomhuspoolen har i vart fall varit öppen hela vintern.


Undrar vad Alonso kommer att tycka om att få en annan utsikt från sitt fönster, här har han haft mycket att titta på. Snart går mitt Internet ut här på campingen, jag kommer inte att köpa nytt för bara två dagar, så vi får se hur det blir med uppdateringar av bloggen härnäst.


Till dess vi hörs igen får ni ha det så bra!

9 kommentarer:

 1. Vad skönt för er att få avsluta vistelsen med så vackert väder. Det har ju varit molnigt och blåsigt en nån dryg vecka nu.
  Känns det inte lite vemodigt att lämna El Raco nu när ni nyss "kommit hem" efter utflykten söderut !? Men vi förstår att barn och barnbarn lockar och dessutom har ni ju varit på resande fot väldigt länge nu.
  Kör försiktigt under hemresan och lycka till med byte av framrutan på Concordfabriken !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns ganska så mycket vemodigt att lämna El Raco men vi kommer ju snart igen om vi får vara friska. Våra barn och barnbarn kommer vi nog vinka till från autobahn eftersom dom då är på väg till Italien på väg till träningsläger i Supermoto. Få se om vi kan träffas och kramas på vägen.

   Radera
 2. Resa norrut, det låter som resmålet är kalla Norden. Ni har ju möjligheten att ta all tid i världen, på er resa hem. Ha ingen brådska, det är mycket snö och is kvar ännu. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi tar det lite sakta uppåt, men vi måste ju vara på Concordefabriken den 20:e men annars har vi ingen brådska hem. Kram

   Radera
 3. Jo, nog är det lite vemodigt att styra norrut, tycks vi kunna se även på Alonso, trots allt är det inte långt till Sept/Okt då det bär sö ut igen! Vi älskar ju vårt Norden trots längtan till Spanien, visst är vi lyckligt lottade som vid arbetslivets slut kunde välja vart man vill vistas de olika årstiderna ;-) Hoppas att få följa er hemresa, utan att skapa stress, tack för er fantastiska blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det härligt att njuta av livets goda när man äntligen avslutat sitt arbetsliv. Tänker tillbaka på det och längtar inte tillbaks, nu har vi gjort vårt, inte en dag utan arbete sen man slutade skolan. Kram på er,lika kul att följa er blogg och träffas lite då och då.

   Radera
 4. Tack för en jättefin läsning under vintern. Vi startar vår hemresa på lördagmorgon, kanske vi ses efter vägen eftersom vi har samma slutmål i Tyskland. Kör försiktigt och kram från oss

  SvaraRadera
 5. Ja så blåser då förändringens vindar. Förstår att det är med blandade känslor som ni gör uppbrottet, men det finns ju mycket att se och uppleva på hemresan också. Det kan också vara skönt att ta det lugnt och inte behöv ta för långa etapper på vägen norröver. Vem vet vad som väntar runt hörnet och Alonso kommer nog säkert att gilla utsikten var ni än är, huvudsaken är att ni är i närheten. Så tycker i alla fall vår hund. Trogen i alla lägen, visst är de goa de små liven. Kör försiktigt! Kramar från oss här hemma! 3 M

  SvaraRadera
 6. Haha! Härligt vilka långa ben han får, spindelhunden, när han är nyklippt :-)

  SvaraRadera