Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 19 maj 2010

Anders favoritställe

I morse när vi vaknade var det mulet, vi fick regn på förmiddagen så vespan fick stå för idag. På dagen, lagom till lunch, sken det upp och vi kunde sitta och sola. Vi var ner en sväng till playan men där var det lungt. Ingen aktivitet på barerna och bara några enstaka som satt i solstolar vid vattnet.

I dom här regionerna trivs Anders. Det är härligt att kunna stå utomhus och diska.

På ställplatsen bor det en familj i villan som ni ser bakom vår bil. Häromdagen kom hon hem med denna underbara lilla krabat. Hon pratar bara franska men jag tror hon sa att vovven var två månader. Jag tror det är en liten dvärgpudelvalp. Den följer efter madame precis var hon går. Den bryr sig inte ett dugg om våra katter, vet inte om den överhuvudtaget ser dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar