Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 31 maj 2010

Tröttnat på dåligt väder i Tyskland

Nu har vi tröttnat på det dåliga vädret i Tyskland, det är enligt väderleksrapporterna dåligt i hela Tyskland. Nu på morgonen har vi 11 grader och regn. Vi åker därför hemåt lite fortare än vi tänkt oss, åker lite längre etapper. Vi får se när vi har uppkoppling igen. Ett stopp som vi vet är i Heiligenhafen där vi ska besöka veterinären, men innan dess så blir det några stopp till.

2 kommentarer:

  1. Förstår er... Dåligt väder och camping hör inte riktigt ihop. Då brukar vi ta in på hotell, men vi åker ju runt med tält också :-)
    Kör försiktigt!

    SvaraRadera
  2. Åh så trist att behöva berätta att hemma har vi likadant ev lite mindre regn...njutningen av era bakomliggande upplevelser blir dessto värdefullare, det kommer en Svensk sommar i år oxå!

    SvaraRadera