Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 3 maj 2010

"Grålle" - Världens starkaste katt

Igår var det sämre väder idag sken dock solen igen. Vi tog en tur med vespan ner till stan. Nedan är en bild över vår favoritbar "Max". Idag blev det inget besök utan vi strosade istället runt i stan.

Det här är utsikten från baren över den västra delen av hamnen.

Om ni inte redan visste det så är Italien vespornas förlovade land så vi flyter lätt in i miljön.

Vi har kommit på ett bra sätt att "tjudra" katterna vid vår husbilsplats, trodde vi. Vi har fyllt 5-liters vattenflaskor och bundit dem i. Vi kan då lätt flytta runt flaskorna dit där dom vill vara för stunden. Det var bara det att idag fick "Grålle" för sig att hon var katternas motsvarighet till Magnus Samuelsson och började att dra flaskan efter sig. Det var många på campingen som fick sig ett gott skratt. Även vår svarta katt utmärkte sig idag genom att rymma. Som tur var såg en av grannarna vart hon sprang och kunde tipsa oss om i vilken buske vi skulle leta.


2 kommentarer:

  1. Ha-ha, cool filmsnutt, man brukar ju säga "en katt tar man inte där man sätter den" eller hur! Vi längtar söderut spec när vi ser alla scootrarna...ha det skönt i värmen!

    SvaraRadera
  2. Ja, vad gör man inte om man är lite nyfiken och vill se sig om i världen?

    SvaraRadera