Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 18 maj 2010

Ja må dom leva!!!!

Idag har vi firat katternas födelsedag, dom fyller 9 år idag. Det firade vi med att åka till marknaden i St Aygulf och köpa Paella som vi delade på. Efteråt var "Grålle" så här mätt, hennes syster låg inne och smälte maten.Medans katterna vilade så gick Anders och jag ner till playan. Playan ligger bara ett stenkast från ställplatsen. Medans vi tog en öl så fick vi se en uppvisning av badkläder. En baddräkt med höftskynke/kjol kostade 160 euro. Även om dom fanns i stora storlekar så avstod jag från att köpa en. De var himla snygga men kanske lite för dyra för min smak. Det fick istället bli ett par fina byxor/shorts på marknaden.

Här kan vi tillbringa många timmar i solen. Vi stannar nog ett tag på denna fina plats.

3 kommentarer:

 1. Förstår inte varför ni åker till medelhavet när det är så bra väder här hemma? 26 grader i skuggan idag! Haha,saknar er! Hälsningar Moa

  SvaraRadera
 2. Ja vi börjar att undra för idag har vi mulet väder, men det kanske klarnar upp för klockan är bara halv 9 på morgonen. Hoppas att det fina vädret i Sverige håller i sig. Vi saknar er också. Många kramar från oss.

  SvaraRadera
 3. Grattis till katterna!
  Och grattis till er som har hittat en sån fin plats :-)

  SvaraRadera