Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 21 maj 2010

Kanonväder idag igen

Idag hade vi kanonväder igen. Vi tog vespan till marknaden i St Aygulf. Inhandlade en solklänning, vid förra marknaden blev det ett par byxor, kors i taket jag brukar inte handla något.

På bilden nedan ser ni Marcel som sköter om ställplatsen. Det är hans föräldrar som äger platsen. Han åker omkring på sin fyrhjuling som en dåre, då gäller det att hålla reda på katterna. Men å andra sidan så är han en riktig djurvän. Han har en jättegullig Yorkshireterrier som är med honom när han jobbar. Den är så himla söt med en jättefin rosett i huvudet. Han har även en svart katt som ligger utanför hans "reception". Hans mamma har den jättegulliga valpen som visas på filmen nedan. Varje gång han åker förbi oss så kollar han var våra katter är, så vi kan nog vara lugna.

På eftermiddagen blev det en promenad över vägen till baren vid playan. Baren liknar väldigt mycket barerna i Thailand.

Här kollar Anders ut över stranden om det finns något att titta på.

Vill man så kan man ta en liggplats med sin öl, men det gjorde vi inte den här gången.

Här är madamen med sin ljuvliga lilla krabat. Den är med henne överallt. När hon åker och handlar på marknaden så lägger hon den innanför sin väst. Det är kul att se hur djuren är med överallt i Frankrike, helt annorlunda mot i Sverige. Är man inne i affärer så sitter dom och tittar i kundvagnen. Dom verkar så himla intresserade av vad matte ska handla för mat. Detsamma på barerna dom är med överallt.

1 kommentar:

  1. Vad härligt ni har det och vilken söt liten ulltuss :-)

    SvaraRadera