Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 17 maj 2010

Kungens villa i Sainte Maxime

Idag har vi haft kanonväder. Nu när klockan är 19.30 har vi 23 grader. Äntligen så verkar den riktiga värmen ha kommit till Franska Rivieran.

Idag åkte vi till Sainte Maxime med vespan, det tog cirka 20 minuter. Jag är nästan helt säker på att detta är kungens villa. Villan hette "Mirages". Är det någon som kan bekräfta det?


Vår ställplats Chez Marcel är vår favorit. Men det gäller att stå på sig för att få en bra plats. De första platserna man ser är inget vidare. Endast grusplan. Där fick vi stå första natten för det fanns inte plats där vi ville stå.


För att man ska kunna se de fina platserna måste man gå en smal stig förbi husbilstömningen. Vet man inte om det så upplyser inte "Marcel" om dessa platser.

De här platserna liknar mer campingplatser.

Så här fin utsikt har vi från vår plats.

Här står vi på gräddhyllan. Vi betalar endast 13 euro per natt och då ingår el och fri uppkoppling till Internet i 7 dagar.
Där Carthagon står stod vi förra året, men vår plats i år är bättre.

1 kommentar:

  1. Det är prins Bertils villa som kungen fick ärva, jag har nu fått det bekräftat.

    SvaraRadera