Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 13 november 2011

Dagar fyllda med aktiviteter

I fredags var det åter igen kanonväder. Vi cyklade då till Albir för att se om ställplatsen mellan Albir och Altea hade öppnat, den var fortfarande stängd. Man såg dock att dom höll på att jobba därinne. Det fick istället bli ett litet stopp på terassbaren som ligger i början av strandpromenaden från Benidorm räknat. Där njöt vi av varsin pint med varsin tapas för endast 2,4 euro. Här ser man terassen till vänster om Anders huvud.
Det är så himla härligt att njuta av utsikten över havet.
I lördags samma fina väder, då blev det en cykeltur längs med playa Levante till gamla stan. Där blev det tapas till lunch på "La Cava Aragonesa". Det var full fart i stan. I fredags började en fiesta som ska hålla på ända till och med onsdag. Vi fasar för fyrverkerierna som man har hört talas om men ännu har vi inte hört eller sett några.
När man går upp på utsiktshyllan vid gamla stan ser man även ut över playa Poniente. Den är säker lika lång som playa Levante men jag tror inte att den är lika populär som Levante.
Nedanför "utsiktshyllan" finns en liten strandremsa.
Idag söndag var första molniga dagen på länge, dock inget regn. Man märkte direkt i morse att det var molnigt för det var mycket varmare. Nu var det dags för "Tjuvarnas marknad", den ligger uppe vid väg 332 A. Det är en rolig marknad att besöka, en form av antik- och loppismarknad. Snacka om att det säljs mycket skräp där.
Här sålde dom bland annat gamla musikanläggningar.
Här var det gamla telefoner.
Eftersom det var farsdag bjöd jag Anders på en öl, jag fick en jag med. Dom har trevliga barer och matställen vid marknaden.
När vi kom ut stod det en man och sålde en hundvalp, det var ingen kul syn. Enligt skylten var det en belgisk shepard som han sålde för 20 euro. Hunden var nog drogad för den låg bara på marken och såg helt slut ut.
Vid barerna och matställena spelade man musik Live, det var en himla fart på fiolspelaren.Nu ska vi titta på Formul 1 och äta den grillade kycklingen som vi köpte på marknaden.

5 kommentarer:

 1. Härliga kända vyer o aktiviteter, därför är det trivsamt i Benidorm, men håll i hattarna när Fiesta bomberna avfyras på de mest otänkbara tider på dygnet! Formel 1 såg vi idag då Vettel fick däckproblem på 1:a varvet, kunde vi bara säaga GRATTIS åt Alonso!

  SvaraRadera
 2. Ser fantastiskt trevligt ut. Mycket folk på stranden, verkar som det är badväder också.

  SvaraRadera
 3. Underbart att se för vi närmar oss! SydFrankrike inatt närmare bestämt Perpignan

  20 min fri WIFI här där vi fått plats utanför en restaurang! vi ses snart Kram

  SvaraRadera
 4. Det berättades om hund försäljning för oss. Ja vi har mycket kvar att se. Ser inte så trevligt ut med denna försäljning av hundar. Var in till marknaden i Peniscola i dag som hemma. Trodde det skulle vara mera lokala säljare. mycket regn i dag.

  SvaraRadera
 5. Fortfarande badväder, ser ju härligt ut:)

  SvaraRadera