Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 10 november 2011

Nu är träden klippta

Nu har dom klippt träden runt våran plats, vilken skillnad det blev med ljuset. Vi har haft kanonväder i flera dagar nu, bara sol hela dagarna men svalt på nätterna. Imorse var det bara drygt 11 grader.

Här ser man klipparna i full fart på grannens tomt mittöver oss.

Här klättrar en av dom uppe i trädet. Det är rätt roligt att se att det är dom yngre klipparna som får vara uppe i trädkronorna och de äldre håller sig på marken och samlar ihop grenarna.Jag tröttnar aldrig på den här vyn.
Kan man tro att det är den 9:e november? Här är Anders favoritplats, jag håller mig nog i skuggan istället.

Här är en av Alonsos favoritplatser, då kan han hålla koll både på oss och grannarna.

Igår var vi nere på marknaden, jag gjorde det här fyndet. Skorna kostade bara 3,50 euro, få se om dom håller en hel dag?

Idag passar vi på att tvätta i vår fina tvättmaskin och samtidigt får det bli lite veckostädning, sen blir det till att ge sig ut i solen. Det verkar inte som att den nya ställplatsen mellan Albir och Altea har öppnat ännu, vi får åka dit igen om några dagar och titta om den har öppnat då. Man läser på olika bloggar nu att det är många som kommit ner till Spanien för övervintring. Dom flesta verkar stå i Peniscola, Santa Pola och i Mazzaron, det är inte så många svenskar i Benidorm. Det vi föredrar med Benidorm är att det är en stad full av liv, det finns alltid något att göra.

3 kommentarer:

 1. Gud va härligt ni verkar ha det i solen,man blir sugen att kunna dra ner men tyvärr så sätter jobben käppar i hjulen !!!
  Vi får jobba några år till eller hoppas att vi
  får in storkovan på Lotto !!!
  Sen så tar vi bort vintern o har sommar året
  runt,väldigt härligt :) !!!!
  Ha det gött i solen........

  SvaraRadera
 2. Förstår att ni inte tröttnar... Vi tröttnar kanske liiite på mörka november i Sverige... ;)

  SvaraRadera
 3. Så underbart! Otroligt pris för ett par skor. Ha dé!

  SvaraRadera