Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 21 november 2011

Nu gör vi som engelsmännen och holländarna

Nu börjar vi att förbereda oss för att lämna camping El Raco. Vi såg på väderleksprognosen att det skulle bli regn i några dagar nu, därför beslöt vi oss för att plocka ner våra vindskydd medans dom var torra. När våra grannar runt omkring oss skulle lämna campingen började dom att plocka ner sina prylar flera veckor innan dom skulle åka. Vi brukar i regel plocka ner på eftermiddagen, dagen innan vi åker. Grannen nedanför oss såg så glad ut när han fick se att vi började plocka ner, eftersom vår bil är ganska hög så skymmer vi soluppgången för dom. Dom blir nog besvikna när vi inte åker förrän på torsdag, i alla fall har vi planerat att åka då.


I lördags åkte våra svenska grannar, Anders och Ester, som legat ovanför oss, dom har varit här i ungefär 19 dagar.

Alonso ser lite deppad ut när vi pratar om att åka härifrån......

Han har nämligen träffat en liten tjej som han brukar leka med. Häromdagen lekte dom så mycket att han blev helt slut. Jag fick bära honom till servicehuset för att dricka vatten. Tjejen heter Malou och är en blandning av Shi Tzu och Malteser, hon är 1,5 år.

Så här kul hade dom igår.Igår kom Åke och Christina förbi och hälsade på. Det var roligt att träffa dom igen.

Inatt har det regnat till och från, när vi vaknade var det 18 grader ute. Nu när jag skriver detta är det uppehåll och 18,5 grad varmt.

7 kommentarer:

 1. Anders och Birgitta !
  Fortsätter ni ytterligare en bit söderut eller börjar ni, sakta men säkert, dra er hemåt för att få träffa tomten hemmavid ?
  Gerd och Bosse i Södertälje.

  SvaraRadera
 2. Vi planerar att åka till ställplatserna vid Guadamar, sedan så sakteliga vägen hemåt men blir kvar i Spanien ett tag till. Barnbarnen vill att vi kommer hem till jul så det planerar vi. Hoppas på lite julmarknader på vår väg hem.

  SvaraRadera
 3. Här i La Marina har det åskat blixtrat och ösregnat, men bättre väder ska det bli på onsdag.

  SvaraRadera
 4. Skönt att ni hann få in era vindskydd torra, det ser onekligen ostadigt ut några dagar framöver. Vi ställde oss på asfalten innan regnet igår och här har vi ett perfekt WIFI, tv-bilden lika bra som hemma.

  SvaraRadera
 5. Bra planering att plocka ihop, medan det är torrt. Förstår att Alonso ser lite ledsen ut, så roligt som han har.

  SvaraRadera
 6. Hör av er om ni behöver lotshjälp igen. Men i år är det nog ingen risk för det är frostfritt på vägarna i hela europa. Hälsn Marianne

  SvaraRadera
 7. Alonso ser ut att ha det trevligt med sin bekantskap. Så klokt att plocka ner innan regnet kom. Inget kul att plocka in våta grejor. Ha dé!

  SvaraRadera