Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 18 november 2011

Dåligt väder och förkylning

Idag har vi haft regn hela förmiddagen, just nu har det slutat regna och det har blivit lite ljusare. Temperaturen visar på 16 grader nu när klockan är nästan 12.30. Igår började jag känna av förkylning igen. Idag nyser jag för fullt och det bara rinner ur ögonen, hoppas att det går över snart. Det är ju tur i oturen att det är lite sämre väder om man i alla fall måste undvika solen.
Vi har fått fina tips från Pensionärsvil(l)an om ett par ställplatser i närheten av Torrevieja, dom måste vi utforska någon gång få se om det blir i år. Tänk va bra det är med alla tips man får från bloggvänner.

5 kommentarer:

 1. Vad bra att ni fick några tips om det. Eftersom vi ju bor i Torrevieja så vet vi inte så mycket om campingarna just här. Har inte varit aktuellt att ta in på dom. Även om vi testade både den - numera sannolikt nedlagda - söder om stan och den i La Marina. Detta i samband med att vi råkade köpa lägenheten här :-)

  sv: Idag har tapas marathon regnat bort. Trist. Men det är ju fler dagar kvar :-)

  SvaraRadera
 2. Anders och Birgitta !
  Ja, vi håller med - det är ju alla dessa tips som faktiskt är guld värda. Vi läser och begrundar och har vikt en kartbok bara för att göra noteringar i. Den k a n ju bli just guld värd när vi drar iväg söderut för övervintring som nyblivna pensionärer om mindre än 2 år.

  SvaraRadera
 3. Krya på dig så vi kan ses snart! Kram


  Christina Åke

  SvaraRadera
 4. Visst är det bra med tips! Det är så suveränt med husbilsvänner - alla delar med sej av sina favoriter :)

  SvaraRadera
 5. Tips är vad vi samlar i hjärnvindlingarna från din och andras bloggar. En dag hoppas vi få uppleva något liknande. Idag har vi njutit av solen här på hemmaplan. Ha dé!

  SvaraRadera