Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 21 december 2012

Häftiga solnedgångar

På kvällarna kan man få uppleva dessa skådespel, det är otroligt vackert och maffigt.


Dom här fotona är tagna igår.Nu har vi fått grannar på den tomten som stått tom ett tag. Igår gjorde dom julfint vid häcken som gränsar till oss.


Även en gran kom upp.


Anders har fortfarande en irriterande hosta och känner sig lite matt så det blir inga större bravader utan vi tar det lugnt "hemma".

Enligt väderprognosen ska det bli jättefint väder över julhelgen, hoppas att det stämmer för vi har planerat att inta julmaten på vår "terass" med vännerna Maggan och Leif, grannar på campingen.

10 kommentarer:

 1. Här har vi inte sett solen på en vecka, och dagarna känns korta då det mörknar så tidigt :( Fina bilder på solnedgångar, dem tröttnar man aldrig på.
  Även jag dras med en envis hosta, lite jobbigt. Får väl hoppas den försvinner när vi kommer ner igen.
  Visst känns det väl lite konstigt att pynta och fira julen i sol och värme, men alla gör så gott de kan. Här hemma försöker de ta bort jultraditionerna i skolan, synd om barnen tycker jag.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 2. Inte bara jultraditionerna i skolan Maggan utan även morgonsamlingar (som vi hade varje dag när vi gick i skolan) och ännu värre är väl att man tagit bort skolavslutningen i kyrkan med vacker psalmsång.
  I Sverige är vi på god väg att bli främlingar i vårt eget land. Våra föräldrar skulle vända sig i sina gravar om de visste vad som pågår...
  Vi håller def. med dig, det är synd om barnen då våra s.k. politiker tar bort våra svenska traditioner !
  Vilka underbart vackra bilder ni tagit, Birgitta och Anders !!!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt fina bilder. Solens upp och nedgång är alltid lika vacker och skiftande.....God Jul till er alla

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt fint!! Härligt med den dekorerade häcken.
  Njut!!

  SvaraRadera
 5. Häftiga bilder!
  Solen har vi inte sett på hur länge som helst!

  Lev väl!

  SvaraRadera
 6. Hej är det maGGAN LEIF FRÅN E-TUNA SÅ HÄLSA TILL DOM FRÅN fRILLESÅSARNA GOD JUL GOTT NYTT ÅR PÅ ER

  SvaraRadera
 7. Fantastiska bilder! Riktigt häftig himmel!

  SvaraRadera
 8. Jättefina bilder. Roligt med juldekorationerna i värmen. Önskar er en trevlig julhelg och krya på dig.

  SvaraRadera
 9. Solnedgångar OCH uppgångar, ja dom är fantastiska här nere! Samlat på mig många efter 6 år ;-) Ang Anders hosta, Jägermeister är bra! Holländska läk mottagningen mittför Hotell Flamingo (ungefär) kan säkert oxå lindra!

  SvaraRadera
 10. Sol, sommarvärme och julpynt visst går det att kombinera. En riktigt God Jul & Ett Gott Nytt år till er från Tomtefar i mörka Smålandsskogarna.

  SvaraRadera