Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 9 december 2012

Julmarknad

Igår var det dags för julmarknad. Vi hade läst i en av de norska tidningarna att det skulle vara en julmarknad ganska nära vår camping, den var på Senior Resort Ciudad Patricia. Vad vi förstår så är den en jättestor anläggning för seniorboende, och många seniorer var det bland annat Anders, jag, Maggan och Leif.

Det var många som stod i kö för att få ett snack med tomten, som äldre blir man ju som barn på nytt...


Det blir dock lite svårt att hoppa upp och sätta sig i tomtens knä på grund av rullstol, krämpor och dylikt, men va sjutton det får duga ändå. Han va i alla fall ganska söt tomten och nån julklapp ska man väl kunna önska sig.


Efter att ha stått i kö till tomten var det dom som föredrog ett glas öl. Visserligen bjöd dom på gratis glögg men till det var det en ännu längre kö än till tomten, kunde liknas vid när vi pensionärer åker på resa med Ålandsbåten och får äta hur mycket som helst från smörgåsbordet, så det avstod vi. Tyvärr blev det inga kort från glöggserveringen för jag höll på att bli nedtrampad innan jag kom därifrån.


Det var synd att det var så mycket folk, fick nästan panik, så några inköp blev det inte.


En del tog sig en vila med vovven utanför allt ståhej.


Det var en otroligt vacker utsikt uppe från höjden där anläggningen låg. Som för det mesta, som ni ser, är himlen underbart klarblå.


Den här soluppgången väntar oss nästan varje dag, omkring kl 9 på morgonen tittar solen fram när den stiger över bergskammen. Idag var det dock lite molnigt.

4 kommentarer:

 1. Såå exotiskt med julmarknad i detta vädret, läget verkar fantastiskt o ofta är det så med senioranläggningarna härnere. Vi har just kommit hem från en marknad i Almerimar hamn. Vi tog oss till hamnen istället o åt en tapas med vin/öl.

  SvaraRadera
 2. Vilken trevlig skildring av julmarknaden!Ha det fortsatt gott!

  SvaraRadera
 3. Trevligt med julmarknad i solen :-)

  sv: Nu har jag uppdaterat inlägget med receptet på räkpajen :-)

  SvaraRadera
 4. Visst känns det lite konstigt med tomten i denna gröna omgivning. vi har själva upplevt det förutom i Spanien också i Florida, men man vänjer sig inte. Tomte,snö och kyla sitter tydligen djupt rotat ho oss. 3M

  SvaraRadera